dnes som presne rozmyslala nad tym, ze co ked po smrti je to, ze si mozes vybrat dalsi priebeh svojej existencie z tych vsetkych moznosti, ktore vsetky nabozenstva sveta ponukaju
stavaju sa veci zvláštne, nevysvetlitelne iba preto lebo si iba podvedome vsugerujete že sa niečo deje a pri tom sa nič nedeje. Ale lahšie sa potom niekomu žije s predstavou že sa niečo deje, že je s vami atd. Mne sa zdá najpravdepodobnejšie že je to proste koniec, spánok. A nie, koli tomu predsa nieje život zbytočný. Je taký aký je, je časovo obmedzený a preto ho treba žiť najlepšie ako viem aby som sa mohol každý den z niečoho potešiť.
myslim ze ludsky zivot ma urcite hlbsi vyznam ae zadne take ze poydeme do neba - blbooost ! reinkarnacia, to by bolo genialne... straaasne by som chcela byt nejakym zvieratom !
vyjadril by som sa, ale uz sa mi nechce svoj nazor na tu istu temu pisat 100 krat...presne takato diskusia, ze co je po smrti a co je zmysel zivota tu uz bola, to je az taky problem si to najst, predtym ako zakladas diskusiu? To je to iste, ako kebyze ja teraz zalozim diskusiu o TSkach...
podla mna uvidis tunel a na konci svetlo ak vojdes do svetla si mrtvi a navzdi vidis iba svetlo potom mozno vojdes do niekoho duse a budes mu viest zivot... potla mna to tak je. ale mohlo by sa este pred tunelom navstivit blizkych ale to ti z fakt neviem.... skus si precitat krajina anjelov...trochu detske ale aspon sa nebudes bat smrti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
There is no god up there