To neviem ani sama,ale chcela by som to vediet...keby niekto poradil...lebo akoze ako hodnotime baby...tak vacsina je peknych,ale ako sa rozpravame s chalanmi o babach...tak nahle je to uplne inak...akoze neviem dost to nechapem...ked povedia na pekne die
Co s peknej misky, ked nic v nej? ... no nic mala zniet odpoved.
zena sa nemusi povazovat za peknu, ked ma este perfektnu postavu, pekny ksicht. .... pozera sa na to, ci je moc alebo menej nalicena. to je rozne ja neviem .... to by som musel vydiet osobne napr. tu peknu babu co povedali na nu, ze je mrzka ... dakedy je to aj taki postoj, ze na nu nemam tak poviem, ze je mrzka (cize zavist, ze nieco take nebudem mat) mozno ...
chalani su uz raz taki podla mna kadzemu chalanovi sa paci iny typ baby, kazdy ma iny ideal, samozrejme, mozno nejaka bruneta alebo blondinka s barbinovskym telom sa paci asi kazdemu...ale fakt to zalezi len od dotycneho chalana
ak sa nemylim, podobne je to aj u bab, mozu mat ideal dakoho z BackstreetBoys alebo Westlife (takych cukrikov moc nemusim) ale v skutocnosti sa im paci uplne iny typ chalana
3.mas pravdu...ale ja skor pozeram ktora je aka dobra a nie aka pekna-tym sa aj ztazuje prvy kontakt pretoze prve co vidime je predsa vzhlad...ale zalezi predsa aj na vzhlade,ale nie tak moc...
suhlaism s 3. , mi chalani nemame taky ideal ako vy baby ze stovku vas prahnu po 1 chalanovi z nejakej skupiny ...mne sa napr. pacia normalne baby...ale normal znamena pre kazdeho insie
no v podstate všetci máte pravdu...určite,že každý chalan sa obzrie za nejakou barbinovou blondskou to je uplne normálne,ale myslím,že pokial by chcel nejaký normálny a vážny vzťah s takou by to asi neriskol...neviem mylsím,ale thaká baba podla mna je nudná a preto potrebuje niečim na seba uputať nejak sa zvýrazniť aby bola aspon v niečom viditelná..ale každý má iný názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Co s peknej misky, ked nic v nej? ... no nic mala zniet odpoved.
zena sa nemusi povazovat za peknu, ked ma este perfektnu postavu, pekny ksicht. .... pozera sa na to, ci je moc alebo menej nalicena. to je rozne ja neviem .... to by som musel vydiet osobne napr. tu peknu babu co povedali na nu, ze je mrzka ... dakedy je to aj taki postoj, ze na nu nemam tak poviem, ze je mrzka (cize zavist, ze nieco take nebudem mat) mozno ...
ak sa nemylim, podobne je to aj u bab, mozu mat ideal dakoho z BackstreetBoys alebo Westlife (takych cukrikov moc nemusim) ale v skutocnosti sa im paci uplne iny typ chalana
mne sa pacie velmi Rihanna, Hilarry Duff, Tana Pauhofova
medzi nimi je velky rozdiel..
aj ked neviem ci som to dobre pochopil a pytas sa vlastne na krasu 'idealnej zeny'
respektive otazku 'ake baby sa vam najviac pacia'
Neviem, kazda baba ma svoj sarm, pacia sa mi nizke male zeny (nie 13rocne deti)
pacia sa mi aj poriadne baculky)
pacia sa mi brunetky, blondinky, rysave...
neda sa povedat ze aka najviac....