@Lestry nemyslím si, že divadlo je pre dedkov, už len preto nie, že väčšina dôchodcov si lístok do divadla (bohužial) ani nemôže z toho mizerného dôchodku dovoliť. Nikdy som zo žiadneho kina nevyšla tak dobre naladená, plná dojmov a obdivu k hercom ako z divadla. Divadlo nemá možnosť používať miliónové počítačové efekty a každé dve minúty meniť prostredie a preto je náročnejšie na ľudskú predstavivosť a dáva väčší priestor fantázii.
omg ze divadlo pre dedkou : ked si v divadle na nejakej komedii sa viac nasmejem ako na filme, ked sa nahodou niekdo pomili niekedy ta komunikacia s publik atd
@Etelnair prvý krát som bola v divadle keď som mala 6 rokov a odvtedy divadlo vyhráva... samozrejme že aj do kina som chodila a chodím, ale nie je to pre mňa taká udalosť ako divadlo, a tiež, ten vek tu na birdzi nie je veľmi určujúci, tu si dá väčšina toľko rokov, koľko im práve napadne...
sa mi zda ze ludia to tu beru tak ze kto da divadlo je s nimi a kto da kino je bud sedlak alebo blby teenager co sa tam chodi obhadzovat popcornom alebo zadubenec co neobjavil caro divadla...ako keby kino tiez nemalo svoje caro a film sa nezaradoval k umeniu...ja by som oznacil ja do kina aj do divadla ale uz nemozem hlasovat :S
v prvom rade sa nauč gramatiku, pretože slovo NIAKY neexistuje!!! to má byť akože hybrid týchto dvoch: NEJAKY a NIJAKY? jasné zmysel sa dá pochopiť, ale ..........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaarggghhhh...ide to s vami dole vodou decká
Presne ako @21 !! Všetko prežijem, ale na "niaky" som MAXIMÁLNE vrcholne alergická!!
To keď vidím, poviem si, že väčší tupec snáď ani neexistuje...
Ale inak ako hovorí @20 . Vyzerá to, že kino je zábava pre neinteligentných tupých sedlákov, čo nevedia, čo so sebou. A divadlo pre múdrych, vzdelaných ľudí na úrovni, ktorých je tu teraz zrazu habadej.
Tipujem, že polovica z tých mudrlantov, čo sem napísali divadlo, v ňom boli maximálne tak v siedmej triede na základnej škole a celé ho prespali.
Ja osobne som tiež radšej za divadlo, ale každý nech chodí tam, kde sa mu to páči viac. Blbosť aby niekto chodil niekam nasilu. A z kina môže mať človek takisto umelecký zážitok, ako z divadla. Pokiaľ teda nejde na americkú teenagerskú komédiu...
nemyslím si, že by divadlo bolo nejakou zárukou kvality, tak, ako si nemyslím, že je kino iba premietačom celovečerných veľkofilmov.
bola som už na dosť veľa fakt zlých divadlách, počas ktorých som sa už len tešila na prestávku a na to, kedy odídem.
a rovnako som bola na mnohých úžasných filmoch, keď som sa zabudla, že som v kine.
mám rada oboje, oboje má niečo do seba, každé má nejaké iné výrazové prostriedky a mám rada dielka, ktoré vedia využiť čo najlepšie práve tie z toho svojho súdka.
my s rodinou chodime najcastejsie na muzikaly a cinohry naposledy sme boli na tanciarni teraz vo stvrtok a bolo to velmi pekne..ale nechapem jak niekto nevie pochopit druhych.ze sa im viac paci chodit do kina.ved kazdy ma svoj vlastny nazor...
Obe veci mám rada Košickí herci sú prosto úžasní a kino. Ono je to vždy podľa toho na čo mám chuť. či obliecť si nohavice alebo rifle Ale už dlho som nebola na malej scéne...
je to jedno či by to bolo kino, alebo divadlo...každé z toho má niečo do seba.......a pokial to, na čo sa budem pozerať bude dobre zahrané, je mi jedno či som v kine alebo v divadle....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
131 komentov
podľa mňa
divadlo je pre dedkou
ale divadelnu hru mi nedojdu herci z SND zahrat domov
@kissmeplease @iwanushka ked budete mat 25 objavis to caro (kedze ho nechapete este teraz )
To keď vidím, poviem si, že väčší tupec snáď ani neexistuje...
Ale inak ako hovorí @20 . Vyzerá to, že kino je zábava pre neinteligentných tupých sedlákov, čo nevedia, čo so sebou. A divadlo pre múdrych, vzdelaných ľudí na úrovni, ktorých je tu teraz zrazu habadej.
Tipujem, že polovica z tých mudrlantov, čo sem napísali divadlo, v ňom boli maximálne tak v siedmej triede na základnej škole a celé ho prespali.
Ja osobne som tiež radšej za divadlo, ale každý nech chodí tam, kde sa mu to páči viac. Blbosť aby niekto chodil niekam nasilu. A z kina môže mať človek takisto umelecký zážitok, ako z divadla. Pokiaľ teda nejde na americkú teenagerskú komédiu...
bola som už na dosť veľa fakt zlých divadlách, počas ktorých som sa už len tešila na prestávku a na to, kedy odídem.
a rovnako som bola na mnohých úžasných filmoch, keď som sa zabudla, že som v kine.
mám rada oboje, oboje má niečo do seba, každé má nejaké iné výrazové prostriedky a mám rada dielka, ktoré vedia využiť čo najlepšie práve tie z toho svojho súdka.
Idem po ulici vidim NIAKY strom
Prechadzam sa po Dubnici vidim NIAKY dom
pozeram do domu v nom je NIAKY Rom
ouje,-
Ze slova pekne moze clovek mat
nema vsak zmysel mu to zazlievat
ze obcas spravi chybu
ze obcas chyti velku rY-I-y-i-y-i bu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No ja mam najracej muzikaly, bohuzial nikto so mnou na ziadny nechce ist A samemu je mi to blbe
ale u mna ma trosku navrh divadlo
je to jedno či by to bolo kino, alebo divadlo...každé z toho má niečo do seba.......a pokial to, na čo sa budem pozerať bude dobre zahrané, je mi jedno či som v kine alebo v divadle....
a k téme - do kina chodím rozhodne častejšie, ale tých párkrát čo som bola v divadle za to naozaj stálo!