fajčenie, ale tých balených v papieri, vodnica je v poho oproti tomuto. Neskutočné sračky ale vznikajú pri horení toho cigaretového papiera, aspoň nás tak učila naša chemikárka
Ja si myslím,že alkohol. Lebo také to "ľúbenie si vypiť" často prechádza do alkoholizmu(viem o čom hovorím). A to potom rozvracia celé rodiny. Ničí vzťahy,ktoré boli dovtedy v poriadku.
Cigarety neberiem až tak zle,od malička mám cigaretový dym v ksichte, celá moja rodina fajčí a každému je to jedno. Nijako ma to neobťažuje a navyše je ľahšie sa rozprávať s niekým,kto fajčí ako s niekým,kto si práve vypil.
Ako už bolo vyššie spomínané, alkohol ničí aj ľudí naokolo zatiaľ čo cigarety iba človeka samotného.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
alebo blbý rodič privodí v zahulenom byte svojmu dieťaťu rakovinu, na ktorú bude rok umierať..........
nie je to jedno?
ja osobne neznášam obe tieto pliagy, lenže bohužiaľ, veda ide proti mne - je dokázané, že mierni popíjači žijú ešte dlhšie než abstinenti.....
takže chľast nie je až taký zlý
Cigarety neberiem až tak zle,od malička mám cigaretový dym v ksichte, celá moja rodina fajčí a každému je to jedno. Nijako ma to neobťažuje a navyše je ľahšie sa rozprávať s niekým,kto fajčí ako s niekým,kto si práve vypil.
Ako už bolo vyššie spomínané, alkohol ničí aj ľudí naokolo zatiaľ čo cigarety iba človeka samotného.