ale takto , aky ma zmysel , zaspievat nieco v studiu absolutne hrozne a falosne a nasledne to upravit v 20 programoch a na hrozne miesta dat ten hrozny zvukovy efekt co je dneska "cool" ? ved to aj ja mozem pomaly sa stat novym kralom popu ... kokos toto je moc ....
no tak tá prvá päťročná škaredá..na nej ešte vidno jak šušle a ako je to celé upravené...ak to teda vôbec spieva ona..to chcel len bohatý otecko zaplatiť dcérke jej rozmar, aby bola ako mávnutím čarovného prútika obľúbená medzi rovesníkmi...
no a to druhé..o tom som si doteraz myslel, že je to nastrašnejšia pesnička, čo som počul/videl..ale v porovnaní s "my jeans" je to hudobná perla a asi si to idem rovno stiahnuť
no pytať sa znova nemusim,mne sa ta no auto tune vec nepači,lebo podľa mňa to dievča nevie spievať . (nieže by som ja vedela) ...ale to už je vec nazoru,každemu sa niečo ine pači x)
ale aj hej,pokiaľ je to na mojej vlne pozri poznam 18-20 ročne baby čo maju rady Hannu Montanu takže nemam šancu vyčitať z tvojej spravy ironiu pripadne som slepa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
no a to druhé..o tom som si doteraz myslel, že je to nastrašnejšia pesnička, čo som počul/videl..ale v porovnaní s "my jeans" je to hudobná perla a asi si to idem rovno stiahnuť