v láske vidím zmysel života, láska je prekrásny nepopisatelny pocit, ktorý zaleje človeka teplom a šťastím ..zrazu je všetko krajšie ruzovejsie a všetko ľahko prekonateľné .. láska je niečo ako vietor citiš ho no nevidis v horkom lete ta urobi stastejsim ked ta oveje a v zime smutnejsim lebo je chladny a taka je laska vie priniest aj slzy a smutok no je aj najlepším liekom na bolavu dušu a dokaze šetko prekona..a pocit ze vas niekto miluje a zalezi mu na vas je krasny..
laska....je mozne mat rad viac ludi naraz?, lebo nekedy to tak citim...proste nechodim s nijakou, ale rad strasne ich mam viac...to musim nekomu slubit ze budem s nim dokonca zivota a bude to laska?..ale tie kratke lasky, co vlastne ani lasky nesu, lebo by vydrzali ...hmm filozofia
hmm láska...heh tak to je len slovo ..ale slovo ktoré ma najväčší význam zo všetkých slov...určite..pre mna znamena laska velmi vela ..je to to jedine co ma nuti zit a to jedine pre co by som bola ochotna aj umriet ....laska nie su len slova ale su to skutky ..su to dotyky pohladenia uprimne pohlady aaa proste ked chceme aby ten druhy bol stastny ..a jedine vtedy sme my stastní ..laska dava a nepyta spat ...laska je proste krasna nadherna kto ju nezazil tak nepochopi.....aj ked je laska casto bolestiva ale pre to vsetko je krasna ....no asi tolko aj ked dalo by sa pisat ovela viac...
laska je verit niekomu na 100pero, citit druheho srdcom, pocut druheho usami, dychat duheho plucami a vidiet druheho ocami.Je to empatia...Sice je ako domcek z karat, zafuka vietor a ci niekto kradne karty potajomky, pomaly sa rozpada a potom zalezi na tom kto spravi prvy krok...ci zburat domccek alebo postavit novy od zakladov....
laska je len slovo,ktore opisuje neopisatelny pocit,pocit,ze mozes vsetko a zaroven nic,ze konecne vies kto naozaj si a ze ten vedla teba je to jedine co ta drzi pri zivote,laska je stred nasho vesmiru,vec okolo ktorej sa vsetko toci,ktora vsetko riadi,bez nej by sme neboli ludia...
Láska?? Tohle kluci eče znají ?? xD kluci potřebujou holky asik tak jako ryba kolo xD no někdy je to fakt boži trest být zamilowaná ale někdy a to fakt jenom někdy je to super xD v mojem případě je to trest
laska=euforia,pocit stastia ale aj opak...sklamanie,utrpenie...ale tak podla mna lasku len tak volaco neprelomi...nejaka malicherna sracka...potom to neni laska
laska nie je len slowo, laska nie je len cit. je to staw duse ked citi, ze oplati sa zit. laska je w celom swete, w kazdom z nas. laska je w zime, w lete, prichadza, odchadza zas a zas .. je to cit deti, otcow, mam. je to nieco co usmewom tebe dam. laska som ja, ty, my. s laskou nikdy nie sme sami. s laskou je swet krasny a ziwy, s laskou sme w city horliwi. s laskou si, boli aj budeme, s laskou sa raz znowu stretneme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale ked tak je to jediná vec ktorá dokáže človeka spraviť najšťastnejším ale zároveň aj najsmutnejším na svete.
A k tomu ,že je krutá- Laska je len vtedy pravou ak občas aj bolí- to povedala jedna mudra žena ,ale už neviem aká...hihi. Toť moj názor.