Y gut no ydea but, zerem McDonaldy, necvicim, sedim za PC a vôbec nepriberam Podla mňa ten PC zo ma odsva tuk alebo ten Mc donald je tak nezdravy ze sa ani do tukov nedokaze ulozit
@petoooooooooooo Tak niečo na tom bude. Ked som bol mladší bol som gamer a pri kompe som zhodil aj dve kila za nejaký čas. Nejedol som, len drtil, ale to obdobie je už našťastie preč Teraz radšej work out a doma posilka
Tak ja osobne to kombinujem a výsledky zatiaľ vidím. Ako nie sú veľké, ale postupne prichádzajú. Keby som nebol hnilý a upravil si lepšie jedálniček, tak by som bol teraz na tm lepšie
@samito94 Keby som nebol hnilý a upravil si lepšie jedálniček, tak by som bol teraz na tm lepšie
Dobra cocotina sa vyhovarat nato ze si lenivy si spravit jedalnicek. Tomu sam neveris takejto vyhovorke.
Inak za mna je to urcite posilka. Street workou som nikdy necvicil ale ani neplanujem. S vlastnou vahou mozem cvicit aj v posilke.
V dnešných posilňovniach nenájdete takmer nikoho, kto by dokázal urobiť tieto jednoduché cviky s využitím vlastnej hmotnosti. Napriek tomu médiá sledujú tých nafúknutých pozérov, ktorí vzpierajú v bežných fitcentrách a sú pre modernú verejnosť synonymom sily a zdravia.
@samtord S tým môžem len súhlasiť. Väčšina ludí, čo poznám sa dopujú sračkamy a potom to aj tak vyzerá. Ja nepotrebujem byť nafúkaný, stačí ked budem mať vyrisovanú postavu, čo sa mi bez makačky a správnej stravy nikdy nepodarí
@samito94 nenapisal som ani ze strava neni dolezita ani ze work out je neuzitocny. Pytal si sa co je podla nas lepsie. Napisal som ti moj nazor. Nemusis mi pisat aby som si predstavoval ze workout je dolezity. v 19 si napisal ze ludia ktorych poznas sa dopuju srackami. Ze su nafukany. To mi pls vysvetli lebo chcem byt vzdelanejsi ohladom tejto tematiky. Ake sracky konkretne jedia a ako su nafukany? akoze maju vetry alebo? Vidim ze sa vyznas tak mi to prosim ta vysvetli. Celkovo sa mi zda ze si jeden z tych co prave zacali cvicit a na internete uz rozdavaju rozumy. Mozno sa mylim. neviem..
@feklus Začal som cvičiť v polovici roku 2013, čo som bol tak tlstý, že u doktorky som mal katastrofálne výsledky a povedal som si, že sakra idem makať a konečne žiť. Poznám veľa ludí, ktorí radi steráče.. to sú tie sračky.. nemyslím proteíny a pod. Stále mi hustia do hlavy, že to je to správny a čím väčšie svaly, tým lepšie..Tvoj názor berem a rešpektujem, ja som len zástanca prírodnej sily, nič iné, tak odo mňa nemusíš brať nič v zlom. Každý máme svoj život a svoje myšlienky a nie každý ich pochopí.
@jessiqa Tam ide o názor, či je lepšie chodiť do posilky, venovať sa work outu, čo sú cviky len s vlastnou váhou alebo ako preferujem ja kombináciu obidvoch /jeden den posilka, ďalší work out/ Každý má na to iný názor a chcel som len vedieť, ktorá možnosť bude u ludi častejšia
@samito94 veď cviky s vlastnou váhou sa dajú robiť aj v posilke ale asi to bude najlepšie tak ako to tu všetci píšu - kombinovať
Asi som to nepochopila preto, že mňa by nikdy nenapadlo cvičiť doma alebo mimo posilky (okrem behania samozrejme), v posilke robím aj cviky s vlastnou váhou aj s váhami
@die workout je vyraz pre akekolvek cvicenie, lenze tuna nie sme v anglicku, takze ludia si to pouzivaju a skracuju ako ich napadne (ano - je to hlupe, nie - netreba sa nad tym pozastavovat)
@carpathian noo vsak ano, tak som to myslela, ved v posilke mozes cvicit hocijako nie len so strojmi, ale.. co ten vyraz predstavuje v tomto fore teda?
@die predpokladam "street workout", posilovanie s vlastnou vahou vonku na ihrisku
ked sa pozries na facebook tak tam existuju facebookove skupiny s priblblymi nazvami ako "ghetto workout", "seberevolta street workout" a podobne. Na tej myslienke neni nic zle, akurat su smiesne tie trendy, ktore odchadzaju a prichadzaju. Vo fitness svete zas teraz ficia pojmy ako "funkcny trening, kruhace, crossfit, tabata" ... videl som ludi schopnych pobit sa kvoli tomu, aby dokazali, ze prave ich "buzzword" je to najlepsie a najucinnejsie cvicenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Dobra cocotina sa vyhovarat nato ze si lenivy si spravit jedalnicek. Tomu sam neveris takejto vyhovorke.
Inak za mna je to urcite posilka. Street workou som nikdy necvicil ale ani neplanujem. S vlastnou vahou mozem cvicit aj v posilke.
*pokiaľ
Asi som to nepochopila preto, že mňa by nikdy nenapadlo cvičiť doma alebo mimo posilky (okrem behania samozrejme), v posilke robím aj cviky s vlastnou váhou aj s váhami
ked sa pozries na facebook tak tam existuju facebookove skupiny s priblblymi nazvami ako "ghetto workout", "seberevolta street workout" a podobne. Na tej myslienke neni nic zle, akurat su smiesne tie trendy, ktore odchadzaju a prichadzaju. Vo fitness svete zas teraz ficia pojmy ako "funkcny trening, kruhace, crossfit, tabata" ... videl som ludi schopnych pobit sa kvoli tomu, aby dokazali, ze prave ich "buzzword" je to najlepsie a najucinnejsie cvicenie.