hodinky za 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 eur
pc je lepsi na domaci gaming, nb na prenosnu pracu. keby som si mala za cely zivot vybrat len jedno z toho, tak poriadny nb, ktory by bol na gaming aj pracu.
Pc je fajn,avšak na pc musím sedieť vzpriamene za stolom,čo nie je nič pre mňa.
Tablet,ten ma nebaví už iba kvôli tomu, že je istými vecami podobný mobilu a mne osobne sa dosť zasekával a po pol roku úplne pokazil. A nejako ma ani nevzrušujú dotykové obrazovky takže u mňa osobne je naj notebook.
Ja mám pc v kancli s ktorým pracujem, s notebookom som flexibilný - pracovné stretka a pod. proste pojazdná pracovňa a tablet používam ráno/večer kde si čeknem spravy, maily z pohodlia postele.
Tablet je super vec, pohodlné ovládanie, dlhá výdrž batérie, zvládnem si pozrieť základné info, odpovedať na emaily, využívať ho na vzdelávanie a aj pekne fotí..
Občas potrebujem urobiť niečo viac, trošku reálnejšie "pracovať" a na to by bol najideálnejší PC. No často cestujem (vlaky, škola, práca...) a bývam na internáte, tak je momentálne pre mňa praktickejší notebook.
záleží na aký účel, ak na hry tak jednoznačne pc, aj keď NB cestou by to šlo, ale skrátka pc je lepšia voľba na to, no a keď iba pre administratívne účely, tak NB.
tak tu ide fakt o to, že načo to potrebujem... keď si urobím štatistiku, tak PC a ntb využívam zhruba narovnako, ale na PC by som proste nedal nikdy dopustiť...
PC už doma dlhé roky nemáme, iba laptoky No myslím si, že PC je lepší, lebo sa za ním menej času trávi. Tablety úplne vylučujem. To nikdy...
No dnešné PC sú tak skvelo urobené, že sa tablety aj ntbky môžu niekam hodiť. Fakt, s úžasom pozerám na najnovšie počítače.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
pc je lepsi na domaci gaming, nb na prenosnu pracu. keby som si mala za cely zivot vybrat len jedno z toho, tak poriadny nb, ktory by bol na gaming aj pracu.
Tablet,ten ma nebaví už iba kvôli tomu, že je istými vecami podobný mobilu a mne osobne sa dosť zasekával a po pol roku úplne pokazil. A nejako ma ani nevzrušujú dotykové obrazovky takže u mňa osobne je naj notebook.
Ja mám pc v kancli s ktorým pracujem, s notebookom som flexibilný - pracovné stretka a pod. proste pojazdná pracovňa a tablet používam ráno/večer kde si čeknem spravy, maily z pohodlia postele.
Občas potrebujem urobiť niečo viac, trošku reálnejšie "pracovať" a na to by bol najideálnejší PC. No často cestujem (vlaky, škola, práca...) a bývam na internáte, tak je momentálne pre mňa praktickejší notebook.
No dnešné PC sú tak skvelo urobené, že sa tablety aj ntbky môžu niekam hodiť. Fakt, s úžasom pozerám na najnovšie počítače.