na hp nikto nema lingárdium leviósá nie leviosáá levióósa milujem ten film a k twilight len tolko cary mari fuk nech ten film zmizne lebo ztoho vsetkym pridrb** faninkam zacina este viac drb**
neviem preco ludia stale porovnavaju twilight s harry potterom...preco aj nie s dakou inou, podobnou, pozadu hovadinou a nie filmom, ktory je na omnhoo vyssej urovni
Na nekonečnom Poterovi čo mal hlavujak tekvica som vlastne vyrastala!!! jeho si nedáme za nejakého nagélovaného frajírka zdechnutého a nekrofílnu kaču!!!
to co je za otazku samozrejme ze Harry!! milujem Harryho Pottera... proste genialne knizky a super film.. a budem to stale dokola pozerat aj ked budem mat 30!!! a citat s svojim detom.. aby to nevyzeralo hlupo ze dospela stale citam dokola Harryho Pottera..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
aj ked kým sa nestalo twilight komerčnou záležitosťou a nepchalo sa to totálne vsšade tak ma to bavilo a dosť
a čo sa ťýka Hp.. no ked som to čítala tak som nevedela len tak prestať,bavilo ma to ale nieje to moja srdcovka
nič to nehlasujem ani za jedno ani za druhé
aa inak ja mam rada oboje len niktoo nehlasoval za twilight tak som hlasovala