TAPETOVANIE!
skôr či neskôr bude nutné tu zaobstarať limit,
podľa mňa totiž nie je normálne aby niekto pokryl svojimi
kvázi stavmi polovicu nástenky. je to vrchol všetkého.
tým, že má človek napísať,čo cíti, to neznamená, že všetci musia vedieť, čo robí každých päť sekúnd.
@3 presne tak, niektorím luďom tu s tým dobre jebe...úplnu chujovinu čo ani s pocitom nesúvisí vyspisújú len aby na seba upozorňovali...ja som viac než 2 stavy za sebou nikdy nenapísala
ale to je tiež taká reklama že si na vas klikne človek kt. ste niečo okomentovali ale mne je to jedno ja väčšinou len prispievam do fora a tam sa moja kvázi reklama na seba končí
- kvalitne/blbe ankety/fora su rychly sposob, ale nie velmi trvacny
- blogy su pomalsi sposob, ale vysledok zarucuje vacsiu pravidelnost (ak cloveka zaujmete forum, o par dni na vas mozno zaujme, ak ho zajmete jednym blogom, ovela skor si pozrie aj dalsi blog, ale uspech je pomalsi)
- statusy vec nazoru, ak mate zabavne statusy alebo nejak zaujimave, urcite to ma prinos, ale skor by som to povazoval za doplnkove budovanie svojho imidzu
- fotky - velmi rychli ucinok, dobry ucinok v pripade dlhodobeho pravidelneho pridavania fotiek
- videoblog - ak v nom bola vidno tvar a uzivatel robil klasicky videoblog, a neurobil jeden, ale viac, toto bolo mozno najhromadnejsi sposob, resp. nebol tak rychly ako fora, ale zaroven jeho efekt bol viac dnovy a jednalo sa o vacsie mnozstva navstevnikov v okruhu niekolkych dni
asi budem pisat hospodarske analyzy, co prave leti na BIRDZ
Na najblizsie dni odporucam, kvalitne diskutovat vo fore, pridat zopar fotiek na ktorych si ty, so statusami radsej opatrne, su dobre, ale prilis vela statusov moze byt na skodu, v prvej polovici januara by sa oplatil urobit videoblog, nech si zacnes budovat dlhodoby kvalitny imidz medzi uzivatelmi
osobne najviac ocením dobrý blog... ak si potom prečítam ešte jeden kvalitný od toho istého nicku tak je takmer zaručené, že jeho webku nakliknem i niekedy v budúcnosti.
a potom viem oceniť i dobrú anketu či diskusiu, lebo je ich v poslednej dobe naozaj minimum (pričom sa ešte aj opakujú) - napríklad táto je dobrá, lebo niečo zisťuje, niečo konkrétne, čo v konečnom dôsledku môže aj slúžiť nejakému úžitku
@0majlo0 stavy obmedzovat nebudem, ale nastenku ano, uzivatel moze pisat stavy aj kazdu sekundu, kedze su to jeho stavy... ked si napriklad robi priamy prenos zo svojho co ja viem neviem coho, tak moze, ale na nastenku sa budu filtrovat a dostanu sa mu len s nejakou frekvenciou. cize nech si prida aj 20 stavov za 20 minut, na nastenku sa mu prida povedzme 1 za 15 minut, cize z tych 20tich mu prejdu dva
jej no tak s tymi stavmi ma to tesi ze to tak bude lebo ma nenormalne vytaca ked vidim ako nastenka otapetovana dvoma ludmi. a ich stavy. "idem si dat cukrik" "uz zuzlem cukrik" OMG WTF co som komu urobila?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
skôr či neskôr bude nutné tu zaobstarať limit,
podľa mňa totiž nie je normálne aby niekto pokryl svojimi
kvázi stavmi polovicu nástenky. je to vrchol všetkého.
tým, že má človek napísať,čo cíti, to neznamená, že všetci musia vedieť, čo robí každých päť sekúnd.
Btw ako to, že mi nepribudli návštevy? Všetci povinne klikať na moju webku!
- kvalitne/blbe ankety/fora su rychly sposob, ale nie velmi trvacny
- blogy su pomalsi sposob, ale vysledok zarucuje vacsiu pravidelnost (ak cloveka zaujmete forum, o par dni na vas mozno zaujme, ak ho zajmete jednym blogom, ovela skor si pozrie aj dalsi blog, ale uspech je pomalsi)
- statusy vec nazoru, ak mate zabavne statusy alebo nejak zaujimave, urcite to ma prinos, ale skor by som to povazoval za doplnkove budovanie svojho imidzu
- fotky - velmi rychli ucinok, dobry ucinok v pripade dlhodobeho pravidelneho pridavania fotiek
- videoblog - ak v nom bola vidno tvar a uzivatel robil klasicky videoblog, a neurobil jeden, ale viac, toto bolo mozno najhromadnejsi sposob, resp. nebol tak rychly ako fora, ale zaroven jeho efekt bol viac dnovy a jednalo sa o vacsie mnozstva navstevnikov v okruhu niekolkych dni
asi budem pisat hospodarske analyzy, co prave leti na BIRDZ
Na najblizsie dni odporucam, kvalitne diskutovat vo fore, pridat zopar fotiek na ktorych si ty, so statusami radsej opatrne, su dobre, ale prilis vela statusov moze byt na skodu, v prvej polovici januara by sa oplatil urobit videoblog, nech si zacnes budovat dlhodoby kvalitny imidz medzi uzivatelmi
a potom viem oceniť i dobrú anketu či diskusiu, lebo je ich v poslednej dobe naozaj minimum (pričom sa ešte aj opakujú) - napríklad táto je dobrá, lebo niečo zisťuje, niečo konkrétne, čo v konečnom dôsledku môže aj slúžiť nejakému úžitku