Snažiť sa tomu druhému vyhovieť a rešpektovať ho, pomôcť mu keď to bude najviac potrebovať, či už psychicky alebo materiálne, a mať ho rád takého aký je.
Ak sa na to pozriem všeobecne tak prejavom lásky môže byť pomoc keď sa ti nedarí... Tiež na prvý pohľad obyčajné chytenie okolo pliec alebo objatie je silný prejav lásky aspoň pre mňa. Ak sa na to pozriem z partnerského hľadiska tak prejavom lásky pre mňa je absolútna dôvera a samozrejme to všetko čo som písala už predtým k tomu.
Ak cítim že má ma niekto rád, a mne tiež záleží na tej osobe tak chcem pre ňu len to najlepšie, čiže v skratke to čo spomínal @5
Láska je svetlom, ona je v duši prítomná, dokonca aj v dušiach tých, ktorí sú zatvrdlými hriešnikmi, pretože Boh nikdy nenechá vyhasnúť svojmu svetlu.....
ked sa dokazes pre danu osobu co najviac obetovat, zivot bez nej si nevies predstavit a naopak aj keby si vela stratil a zostane ti ona si stastny clovek, je to v malickostiach ktore su vo vztahu dost dolezite, niekedy to najkrajsie nemusi byt penazny dar ale staci uprimny pohlad do jej oci a usmev, myslim ze v tej chvili je to to najkrajsie, fakt raj v dusi . no a treba vydrzat aj tazsie obdobia a z rozumom konat a rozhodovat
Láska je asi pocit, keď nemusíš mať slová. Je to absolútna dôvera, pocit opory v druhom. Láskanie od bozkov až po milovanie je prejavmi lásky, ale tá práva láska je práve všetko to ostatné. To keď niekto stojí pri druhom v hocakých časoch a stále sa mu snaží pomáhať. Láska by sa mala však vyjadrovať aj v slovách, pretože to vždy dodá pocit istoty a navyše sa to krásne počúva. Určite je však cez láska o tom, že niekto je niekomu odovzdaný či už fyzicky, alebo psychicky. Asi tak nejak to chápem.
Napríklad aj ochota zomrieť pre niekoho. Keby som mal priateľku a tá by potrebovala napr. transplantáciu srdca, ak by som bol vhodný darca, neváhal by som. Zomrel by som pre ňu.
Aj keď... dnešné deti nevedia, čo je to láska. Iba sa oblizujú na rohu, vypisujú si ako sa veľmi ľúbia. Ale niečo také, že by napr. chlapec počkal po vyučovaní dievča, ta čo si... Ja som čakával aj dve hodiny v zime na mraze len pre to, aby som na pár sekúnd zazrel nejakú, čo sa mi páčila.
prejavom lasky k danej osobe su činy......(nemyslim teraz sexualne....).....prejav lasky je, ekd moj otec vstane o 4ej rano kvoli mame,aby ju siel odprevadit do rpace, aby sa nebala (hoci on ide az na poobednu), prejav lasky ked moja starka drzala starkeho za ruku do poslednej minuty zivota,prejav lasky je, ked moj muz vstal k malemu meisto mna a povedal, teraz si oddychni ....este chces viac prejavov lasky?.....su to male ciny, nepatrne, ale urobene s takou laskou, ze ich milujes (teda jeho, nielen tie ciny
Brať človeka takého aký je, nesnažiť sa ho zmeniť ale pochopiť aj napriek jeho chybám,vždy stáť pri ňom hlavne aj v tých horších chvíľach..samozrejme úplná dôvera a vernosť, bez toho to nejde..a pre mňa osobne z tých fyzických prejavov je hlavne objatie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ak cítim že má ma niekto rád, a mne tiež záleží na tej osobe tak chcem pre ňu len to najlepšie, čiže v skratke to čo spomínal @5
@trdelniiiq aj ja občas frajírovi napíšem na FB cmúčiQ mám 21 rokov a chodím na vysokú
Uchopte ju, príjmite ju...
Pretože láska vás vyslobodí z temna......
filip
oddanosť