Povedal by som, že nejaká hrozba nie je, ak by bola otázka postavená ako, "Čo je pre Slovensko menej zdravé, prípadne horšie", určite by som odpovedal SMK
Z týchto dvoch možno trochu SMK, sú trochu radikálni poslednú dobu - ale to bolo asi hlavne kvôli voľbám... Most-Híd mi pripadá v pohode... Taký umiernený o spolupráci Slovákov a Maďarov a podľa mňa KONEČNE by sme sa mali prestať hádať a zabudnúť na nejaký problém s Maďarmi, a aby sa politici venovali ekonomike a nie národnostiam...
@tomas úplne súhlasím. a okrem toho, most má veľa "slovákov" - aj keď mi je vcelku proti srsti takéto násilné národnostné delenie, a ešte majú bélu, ktorý je sympoš, a v politike už pôsobí veľmi dlho a nikdy nebol nejaký extrémista. skôr mi príde ako umiernený líder ochotný hľadať kompromisy
Béla Bugár je najsolidnejší politik, tak nechápem prečo by mal byť pre našu krajinu hrozba, práve naopak on je prínos a nie hrozba. Hrozbou je skôr SMK a Csáky, vlastne bol hrozba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@tomas krasne si to povedal, az mam slzu na krajicku
Buggyho Most je naopak, úplne vpohode a som rád, že sa do parlamentu dostal
este k SMk by som pridal SNS
S pánom Bugárom som sa osobne stretla aj porozprávala, dokonca mi podal ruku a bol veľmi vtipný a milý