ale asi najlepšie sa zabavim niekde na dobrej diskoteke(nie na sr) kde sa uplne odviazem a rozbijem a druhy den sa davam dokopy a rozmyslam co som postvaral
hlavne to musi byt so zabavnymi ludmi niekde a najlepsie sa vzdy nasmejem s kamoskou Fedou v Starom meste a v Euroveicke, tam sa nam vzdy stavaju najsmiesnejsie veci proste staci byt medzi dobrymi ludmi v spolocnosti a uz to ide, alebo aj na kavicke ked sa spolu bavime a sledujeme ludi sa vzdy smejeme
Spoločnosť, s ktorou si dobre rozumiem, v dobrom čase na dobrom mieste s dobrými nápadmi a spontánnosťou, ktorá sa vyvŕbi vo vtipné alebo trápne situácie, na ktorých sa dá smiať potom ! K tomu sa už potom možno zaradiť čokoľvek.
čo ja viem, vždy niečo iné, vždy s niekym iným, podľa príležitosti, podľa nálady, stavu mysle či duše.
ale myslím, že najväčšou zábavou je pre mňa skákať niekde na poriadnom koncerte a kričať do vzduchu. samozrejme, samú by ma to nebavilo. a triezvu tiež nie toľko ako netriezvu.
@pumaamravec ...inak ty si rodena Bratislavcanka s korenmi v Bratislave a celou generaciou predkov narodenych v Bratislave (mozno pouzit aj akronym RBsKvBaCGPNv ?
krcma alebo stanovacka alebo nejaka chata alebo si zasportovat (tenis , futbal ,hokej) ale tak najcastejsie je to ta krcma teda to ostatne uz nejak ani neni v mojom zivote
ale inac ano som rodena bratislavcanka, narodena dokonca v nemocnici v Starom meste pod hradom, ktora uz ani neexistuje, ale asi aj preto milujem Stare mesto a citim sa tu ako doma ale predkovia ako ktory boli z BA, neviem cely rodokmen, takze netusim
v mojom meste asi len sedenie za PC a vypekanie dobrej hudby. Neexistuje, aby som do piatej nebol doma. Ale rád cestujem za kamarátmi a tam už robíme hovadiny, to mi nevadí ani, keď domov prídeme po polnoci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale asi najlepšie sa zabavim niekde na dobrej diskoteke(nie na sr) kde sa uplne odviazem a rozbijem a druhy den sa davam dokopy a rozmyslam co som postvaral
ale myslím, že najväčšou zábavou je pre mňa skákať niekde na poriadnom koncerte a kričať do vzduchu. samozrejme, samú by ma to nebavilo. a triezvu tiež nie toľko ako netriezvu.
Resp. Presporacka ?
ale inac ano som rodena bratislavcanka, narodena dokonca v nemocnici v Starom meste pod hradom, ktora uz ani neexistuje, ale asi aj preto milujem Stare mesto a citim sa tu ako doma ale predkovia ako ktory boli z BA, neviem cely rodokmen, takze netusim
hlavne nech sú tam ľudia s ktorými si rozumiem a ktorých mám rada.
Takze ta mozem povazovat za RBsKvBaCGPNvB ?