to uz fakt si na zenach ludia vsimaju tieto dve veci?? usmev, oci ci srdce uz nikto neriesi?? alebo len tak na ulici nahodnu babu ked stretenem?? nj tak to asi celkovo postavu...
@arcturus nie ze neriesi, on/a sa pytal/a ze co je pre nas dolezitejsie z dvoch veci. Ako si dosiel z tejto ankety k zaveru ze si ludia vsimaju len dve tieto veci?
Nebudem klamat do ankety, a fejkovo niekoho utesovat, podla mna su prsia dolezitejsie, radsej babu s plochym zadkom ale dobrymi kozami, ako plochu babu s riadnym zadkom.
Ale to je fakt co sa tyka len postavy, mna viac zaujima osobnost, aby bola sranda, aby sme mali o com kecat, a ne mrdat. co sa tyka vonkajsej stranky, tam len chcem aby nebola skareda a mala pekny uces, a to moze v dnesnej dobe hocijaka priemerna zenska.
ideálne oboje vo vzájomne proporcionálne vyváženom stave, ale ak by som si mal vybrať len jedno, tak prsia. aj keď v poslednom čase mám pocit ako keby sa mi to pomaly posúvalo skôr k zadku
ja by som to zhodnotil asi takto: žena ktorá nemá rici ani cici pre mňa nič neznamená. ale nie tak asi radšej asi kozy väčšie. A radšej babu ktorá je trošku pri tele (baby neurazte sa, myslím to tak že môže mať aj viacej kíl, mne to vôbec nevadí, práve to výtam ) ako nejakú vychrtlinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale pokiaľ nemá rozum tak to vyššie spomenuté je zbytočné
Aby mala srdce.
Nebudem klamat do ankety, a fejkovo niekoho utesovat, podla mna su prsia dolezitejsie, radsej babu s plochym zadkom ale dobrymi kozami, ako plochu babu s riadnym zadkom.
Ale to je fakt co sa tyka len postavy, mna viac zaujima osobnost, aby bola sranda, aby sme mali o com kecat, a ne mrdat. co sa tyka vonkajsej stranky, tam len chcem aby nebola skareda a mala pekny uces, a to moze v dnesnej dobe hocijaka priemerna zenska.
TAK!