Šťastie pramení z rovnováhy hodnôt, ktoré sú pre jednotlivca dôležité, a z ich plnohodnosti, a teda si myslím, že bez pocitu šťastia by sme si neuvedomovali, že nám tie dané hodnoty vôbec prinášajú radosť. Šťastie je základ..
keď ma človek šťastie ,tak sa mu dari, a keď sa mu dari thak ma aj lasku aj dostatok peňazi aj v rodine je vsetko v poriadku a zdravie tiez je v pohode... nie?
Pre mňa je šťastie na prvom mieste,pretože šťastie ako také v mojom prípade musí zahŕňať všetky ostatné možnosti ...pr.nemôžem byť šťastná keď som chorá a tak...
Načo by sme boli zdravý keby nás nikto nemal rád???..jednoznačne láska..ale aj zdravie je dôležité a ked sme zdravý a má nas nekdo rád tk sme aj štastný ja si myslim že to je v živote najhlavenjšie...
Nechápem ako môže byť 31% za zdravie.Ono je to síce pekné,ale uvedomili ste si niekedy čo sa deje kvôli láske? Dievčatá prestanú jesť,pri hádkach vznikajú žalúdočné vredy,stres,nervozita,strata hmotnosti...pre lásku sú samovraždy..pre lásku sa ľudia týrajú...keď je človek zaľúbený,je mu úplne jedno čo ma so zdravým...a ja si myslím..že radšej by som bola chorá,no vedela že mám niekoho po boku a odišla by som šťastná..akoby som mala byť zdravá ako rybka no sama ako prst..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale jasne ze šťastie
@18 -La. Predbehla.
Preto na prvé dávam lásku a na druhom sú zdravie a rodina. Nedokážem to rozdeliť, oboje sú veľmi dôležité.
a stastie nemoze byt najdolezitejsie, kedze vyplyva zo vsetkych ostatnych
inak povedane.. stastny som len NASLEDNE na to, ze mam vsetky tie ostatne a ono je len vysledkom..
neda sa teda povedat ci to alebo ono je dolezitejsie
Ak nemáš zdravie, ale máš lásku blízkych, kt. pri tebe stoja, si šťastný.