@hluzar si presne taký, ako Ivanka zo serialu Panelák, tej sadlo za potrebne trtkať s druhym chlapom, aby manželovi Jakubovi dokázala ako ho ľúbi, miluje a nechce sa rozviesť! lebo s frajerom to nebolo ono.
@ronik16 Prepána, v takej peknej téme také urážky. Sa spamätaj chlapče, však ti @hluzar nič strašné nepovedal. Za čo tá nadávka vlastne?! A čo si sem plietol Panelák absolútne tiež netuším.
Aspoň v takýchto pekných témach, kde by som rada prišla na iné myšlienky a prečítala si niečo pekné a možno romanticky znejúce a dozvedela sa niečo, čo ma zaujíma, sa nehádajte na offtopicoch.
A rozumný človek pochopí, ktorému z vás dvoch je PREDOVŠETKÝM venovaný môj príspevok.
Od chlapa ? keď sa predomnou otvorí , dokáže prejaviť svoje city, dokaže sa rozplakať, zasmiať, prdnúť si keď vedľa mňa zaspáva a ma taký ten krásny výraz na tvári a prejavom je pre mňa aj každý bozk, pohladenie či slovo milujem ťa a prejav lásky od kamarátov je keď mi moja Mici povie že som hlúpa pi*a
dokaz? "lubim ta" staci.. zvysok uz nejako vypliva zo vsetkeho, vsetky veci co spolu robime, ako spolu vychadzame, ako sa jeden pri druhom citime. ked je to prava laska, ten druhy to proste .... vie
ale tak ma napadol este "dokaz" ked ma predstavi jeho kamaratom a je ochotny sa ma pred nimi zastat. take nieco
@sarah whiteflower hluzar - ovi si to mohla napísat v TS
a preco ten Panelak? dokazovat niekomu lasku tym, ze sa vyspi s priatelom a potom povie manzelovi , ze to snim je predsa ovela krajšie je prinajmenšom na rozvod a hluzar to nepochopil, povie že sa modli len aby to nemusel niekomu dokazovat ze ho lubi, to je aka laska, laska je o dobrom aj zlom, ked to ten druhy nepochopi, treba is od toho prec!
nasilu nutit niekoho do lasky dokaze naozaj iba k....
obdobne je na tom @mielikki stavila lasku na uroven mamkiných šniciel a segedinskeho gulašu, su aj vyssie prejavy lasky ako dokazat k mamicke vrucnu lasku nemyslis...
z jej prispevkov co som tu teraz cital je velmi chladna a cinicka osoba, ktora urcite este lasku nespoznala .
@ronik16 Zaprvé, prosím ťa, linkuj ma poriadne, keď sa ku mne vyjadruješ, nakoľko potom mi to neukáže na Mojom Birdze a neviem na tvoje prudko inteligentné komentáre odpovedať.
Zadruhé, nauč sa písať slovo "cynický", keď už ho používaš tak často (ako tak sledujem, tak v priemere tak na 50 % birdzovských užívateľov).
Zatretie, čo má @hluzar spoločné prepánajána s Panelákom? Akúsi zvrátenú podobnosť Paneláka a jeho úplne normálneho komentára vidíš naozaj iba ty vo svojej hlave... Prečo by malo byť niečo zlé na tom, že "dúfa, že nebude musieť nikomu dokazovať lásku"?
Kľudne to mohol myslieť úplne inak, než si to pochopil ty, a to teda:
Dúfam, že ten druhý ma bude ľúbiť natoľko, že mu nebudem musieť nejako dokazovať svoju lásku a on bude aj tak vedieť, že ho ľúbim a nebude bazírovať na dokazovaní.
A čo je na tom zlé?
A že je @mielikki cynická je opätovne iba jeden z tvojich unáhlených záverov.
A nakoniec už iba jedno: V mene mám PODTRŽNÍK, ak ti to niečo hovorí. Aby si ma nabudúce vo svojich prehnaných komentároch aspoň linkol správne
Len som si spomenula ako mi chcel jeden chalan s ktorým to žial nevyšlo napísať pred školu farbou a veľkými písmenami Ivanka Ľúbim Ťa ... to bolo také super
Hovorim z vlastnej skusenosti, lebo poznam dievca, ktore ma tajne lubilo takmer 7 rokov. Dokonca aj potom, co som po brani hormonalnych liekov + stresu zo sikany pribral okolo 70 kil. Stale ma lubila a stale to tajila. (mimochodom uz som to schudol a zas vyzeram normalne to len tak pomimo)
Ked mi to povedala, vtedy ma prvy a posledny krat v zivote mrzelo, ze nie som na zeny.
@erikestt tak to musela byt stastna ta holka aj ja to povazujem za pekny dokaz lasky ,asi ju ten tvoj kamos musi naozaj velmi milovat a to koho vlastne napadlo ? teba ci jeho ? ale este ,ze si mu s tym pomohol
Pro me je dukazem lasky urcite duvera a uprimnost, ked pritel usne a ja se na nej kukam treba i 2 hodiny jak se mu krasne spi..., ze jsem v bezpeci kdyz je se mnou, nase objimani be kterem se citim nepopsatelne, kdyz pro toho druheho bychom udelali vsetko na svete len aby byl ten druhy spokojeny a stastny!!A taky urcite slovo Miluji te to taky znamena projev lasky
podla mna je dokaz lasky je nesplnitelny a je to niekedy to co drzi vztah pokope je pravda ze je tvoreny malickostami len tie nemozno poskladat do jedneho celku a povedat "toto je moj cely dôkaz, od dnes uz ho mam splneny" to sa skratka neda dokaz lasky zacina tim ked niekoho milujete a konci smrtou pred tou osobou ktoru milujete myslim ze nic krajsie ako svoj zivot tej osobe nemozte dat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Alebo stačí i šniceľ.
(ROFL)
Ale keď spolu večer zaspávame v objatí, pritom viem, že keby chce, mohol by robit milión iných veci, nad ten pocit nie je nič (A).
Je to spôsob, ktorým sa na mňa usmieva a pozerá, keď vo výhľade nemá okrem mňa nič iné. Proste pohľad a úsmev, ktorý mi venuje.
To pre mňa pocitovo odhalí absolútne VŠETKO...
je v ňom všetko čo sa dá predstaviť a ešte oveľa oveľa viac...
--
a potom je kopec ďalších vecí
Dokonca ani pri hadkach s tymi najhorsimi zabednencami som sa nikdy nedostal k osobnym urazkam.
Gratulujem si prvy ! Chod to niecim zapit
Aspoň v takýchto pekných témach, kde by som rada prišla na iné myšlienky a prečítala si niečo pekné a možno romanticky znejúce a dozvedela sa niečo, čo ma zaujíma, sa nehádajte na offtopicoch.
A rozumný človek pochopí, ktorému z vás dvoch je PREDOVŠETKÝM venovaný môj príspevok.
ale dama prehovorila Takze koncim debatu.
ale tak ma napadol este "dokaz" ked ma predstavi jeho kamaratom a je ochotny sa ma pred nimi zastat. take nieco
a preco ten Panelak? dokazovat niekomu lasku tym, ze sa vyspi s priatelom a potom povie manzelovi , ze to snim je predsa ovela krajšie je prinajmenšom na rozvod a hluzar to nepochopil, povie že sa modli len aby to nemusel niekomu dokazovat ze ho lubi, to je aka laska, laska je o dobrom aj zlom, ked to ten druhy nepochopi, treba is od toho prec!
nasilu nutit niekoho do lasky dokaze naozaj iba k....
obdobne je na tom @mielikki stavila lasku na uroven mamkiných šniciel a segedinskeho gulašu, su aj vyssie prejavy lasky ako dokazat k mamicke vrucnu lasku nemyslis...
z jej prispevkov co som tu teraz cital je velmi chladna a cinicka osoba, ktora urcite este lasku nespoznala .
Zadruhé, nauč sa písať slovo "cynický", keď už ho používaš tak často (ako tak sledujem, tak v priemere tak na 50 % birdzovských užívateľov).
Zatretie, čo má @hluzar spoločné prepánajána s Panelákom? Akúsi zvrátenú podobnosť Paneláka a jeho úplne normálneho komentára vidíš naozaj iba ty vo svojej hlave... Prečo by malo byť niečo zlé na tom, že "dúfa, že nebude musieť nikomu dokazovať lásku"?
Kľudne to mohol myslieť úplne inak, než si to pochopil ty, a to teda:
Dúfam, že ten druhý ma bude ľúbiť natoľko, že mu nebudem musieť nejako dokazovať svoju lásku a on bude aj tak vedieť, že ho ľúbim a nebude bazírovať na dokazovaní.
A čo je na tom zlé?
A že je @mielikki cynická je opätovne iba jeden z tvojich unáhlených záverov.
A nakoniec už iba jedno: V mene mám PODTRŽNÍK, ak ti to niečo hovorí. Aby si ma nabudúce vo svojich prehnaných komentároch aspoň linkol správne
Ok Mrzi ma ak utrpelo tvoje ego poznamkou, ze necakam od 15 rocneho cloveka, ze by to chapal.
Ale co je pre teba vlastne laska ? Hrejivy pocit vo vnutri nic viac.
Ale laska prinasa aj trapenie, sebaobetavost.
Aby si si to vedel lepsie predstavit napisem par extremnych scenarov.
Daroval by si svojej laske oblicku keby bolo nutne ?
Ostal by si s nou do smrti, aj keby sa prihodilo, ze bude na voziku ?
Bude pre teba rovnako pritazliva aj ked priberie ? Alebo sa so stratou jej skvelej figury nezmieris.
Laska je vsetko a zaroven nic. Slahti nas ale jej modifikacie su schopne urobit z nas zver.
Ja som sa v tvojom veku nad takymi uvahami nezamyslal.
Proste som si uzival .....
Je logicke predpokladat, ze ani ty sa nad takymi vecami nezamyslas a proste si uzivas. Mas na to vek. Tak sa z tej poznamky neposer. (sorry za vyraz)
Co je teda DOKAZOM LASKY ? TO , v co dufame, ze nemusime nikdy dokazovat. To v co dufame, ze sa nikdy nestane.
A ak sa to stane, a zareagujeme spravne, vacsi dokaz uz jednoducho neexistuje.
To je pointa celej filozofie.
Ked mi to povedala, vtedy ma prvy a posledny krat v zivote mrzelo, ze nie som na zeny.
nebol som s nim odvtedy, ale teraz po skuskovom budem, tak ti poviem...