čo je ,,Searchmobile.com,,? virus? reklama? alebo co? (ide o Android temu)
Cawte, nasiel som na svojom homescreene novu ikonu s nazvom ,,search,, (je to lupa na modrom pozadi) objavila sa tam z nicoho nic a neviem odkial sa nasla, mam tablet s androidom 4.0, Skusal som hladat na internete nico na tu temu ale nic som nenasiel len
Zdravím, nejedná sa o vírus, ako napísal @filipkoo ide len o odkaz. Niektoré aplikácie majú namiesto reklamy alebo súčasne s reklamou takúto formu zárobku, môžu vám zmeniť domovskú stránku prehliadača, pridať záložku (väčšinou na vyhľadávanie) alebo vytvoriť odkaz na hlavnej ploche v Androide, samozrejme ste tieto úkony VY povolili v aplikácií. @2421david tzn že sa nemá čo odinštalovať keďže nič nainštalované nebolo, môžeš len zmazať vytvorené blbosti tejto aplikácie. Takéto úkony aplikácie by sa dali prirovnať k niektorým PC programom pri ktorých je pri inštalácií ponúknutý iný softvér na stiahnutie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
plls napiste