Ahojte, viete mi niekto vysvetliť, čo je to ten "swag"? V poslednom čase to dosť veľa ľudí používa, ale neviem, čo to znamená. Keď som hľadala na googli, tiež to nebolo nejak zrozumiteľne vysvetlené, tak vám budem vďačná, ak mi to objasníte.
no niektori za tuzbou byt silou mocou in daju na seba vsetko mozne a potom to nazyvaju swag, cize ten pojem sa stava akosi ironickejsim. aspon sa mi to tak zda
Doslovne preložené z angličtiny to znamená "lup", resp. vec, ktorú ukradneš je tvoj lup... preložené do slovenského jazyka = popiči zabitý štýl, brácho.
slovo swag sa mi s Rytmusom absolútne nespája asi lebo mám celého Rytmusa v piči
v každom prípade, swag je jedno slovo na združenie vecí ako osobitný štýl obliekania, gestikulácia, slang, štýl rozprávania, a celkovo je to o prejave, nie len o handrách. keď má niekto cool prejav, frajersky sa správa a chodí dobre oblečený, tak má popiči swag
a pre pár záujemcov čo by chceli počuť aký je je to zase napiču swag, tak prosím :
@lovely136 1minuta na gooli SWAG. Slovem roku 2011 je nepochybně "swag". Ne, že by to bylo slovo nové - obzvláště ve tvaru "swagger" ho můžeme najít i v textech devadesátkových skupin a rapperů. Jenže letos prostě přišlo do módy a to tedy hrubě. Jak ve světě, tak v Čechách - kde je klasicky často nepochopené a užívané jen pro jeho trendovost. "Swag" v roce jedenáct znamená v podstatě styl. Je to kombinace osobnosti a image. Netřeba asi dodávat, že "swag" nemá každý, ale zároveň je těžké určit, kdo ho ještě má a kdo už ne. Je to podobné jako u slova "cool". Podle mě je Kapucino cool, podle většiny mých kamarádů nikoliv. Má pravdu většina? Je cool přizpůsobit se většině? Neztratil bych svůj swag? Pro mě má swag každý, protože každý má nějaký svůj styl. Otázka je samozřejmě, jaký ten swag je. Slovo "swag" se začalo také používat pro každého, kdo udělá něco "jinak" a stojí si za tím jako za novým trendem, který nastavuje. Slovo "swag" také někteří melou pořád dokola, aby ostatní přesvědčili, že oni ho tedy rozhodně mají. Někdy mám pocit, že to došlo tak daleko, že rohlík namazaný hořčicí přilepený na hlavě je swag. Což sice je, ale jakej? Co o tobě vypovídá? Nemyslím si, že slovo "swag" by mělo samo o sobě zakrývat a omlouvat, že jsi prostě jen blbec.
SWAG - je výraz z roku 1960, ktorý vymyslela skupina teplých mužov z Hollywoodu, znamenalo to "Secretly We Are Gay" (Tajne sme teplý). To bolo najviac použivaným kódom na plagátoch, ktoré propagovali homosexualné orgie.
-Ja nwm toto som len počula ..Ževraj nejaký chlapci (Amerika) nevedeli dať najavo svoju 'orientaciu' tak vymysleli skratku SWAG Secretly We Are Gay .. Trz je to napopularnejší štýl .. Takže .. Asi tak nejak
23mimi23, máš úplnu pravdu. Swag vymysleli homoši, ktorí nechceli priznať svoju orientáciu a tak sa prezentovali slovom Swag = secretly we are gay, tajne sme homoši. Len nejakí drbkovci to začali používať v kontexte ako "on má swag" a tak sa začali ďalší obliekať do oblečenia o tri čísla väčšie, aby im boli spoďáre vidno, čo ešte k tomu používali väzni ako signál, že sú voľní a majú si ich väzeňské gorily zobrať do opateri ako svoju chránenú kurvičku. Takže veľa šťastia "swag" chlapcom v ukazovaní čo skutočne sú, obyčajné kurvičky.
Vidno, ze to tu niekomu pekne j*ebe!!! Kevy ste rozmyslali niektori hlavami, tak by ste vedeli, ze swag nepochadza zo slov "secretly we are gay".
Za prve, nie je to gramaticky spravne poradie slov..
Za druhe, je to skratka od slova swagger a znamena to CHVASTAT SA..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Je to proste" štýl "
no niektori za tuzbou byt silou mocou in daju na seba vsetko mozne a potom to nazyvaju swag, cize ten pojem sa stava akosi ironickejsim. aspon sa mi to tak zda
2. skratka od slova swagger
v každom prípade, swag je jedno slovo na združenie vecí ako osobitný štýl obliekania, gestikulácia, slang, štýl rozprávania, a celkovo je to o prejave, nie len o handrách. keď má niekto cool prejav, frajersky sa správa a chodí dobre oblečený, tak má popiči swag
a pre pár záujemcov čo by chceli počuť aký je je to zase napiču swag, tak prosím :
ale inac @18 ze bulbapaedia.. to uz prekracuje medze hento vsetky xDDD
(a celkovo, ono práve kvôli hre je praktické mať takú stránku
a dakujem "ludia okolo mna", ze nejste vyjebany konzumenti, ked to teraz pocujem 3 krat
dopici swag je tak jebnuty vyraz
za to by sa malo vesat
ja mam meter od okna poulicnu lampu, hned momoglamorous by sa tam mohla hojdat
+ pridam moje :
swag je picovina pre kokotov
-Ja nwm toto som len počula ..Ževraj nejaký chlapci (Amerika) nevedeli dať najavo svoju 'orientaciu' tak vymysleli skratku SWAG Secretly We Are Gay .. Trz je to napopularnejší štýl .. Takže .. Asi tak nejak
Za prve, nie je to gramaticky spravne poradie slov..
Za druhe, je to skratka od slova swagger a znamena to CHVASTAT SA..