pre každého niečo iné, ja sa snažím pribrať už niekoľko rokov a fakt to ide veľmi pomaly a ťažko a aj keď niečo naberiem, stačí viac pohybu alebo nejakej aktivity a je to dole, takže pre mňa určite to priberanie
hlasujem za pribrať. je fakt, že síce sa väčšina ľudí snaží schudnúť a priberajú veľmi ľahko a z hocičoho, sú ľudia, ktorí sa snažia pribrať (ako tuto @1 ) a proste nič z toho.
keď sa človek fakt snaží, tak schudne vždy. ale keď je človek od prírody vyžla a fakt sa snaží pribrať, tak to proste nejde.
Premna osobne je takze schudnut ale ked na nato pozriem objektivne tak ked ma niekto volu tak je to jednoduche ale ked niekto nemoze pribrat tak proste nepribere .. je totazke.
Mozno je tazsie pribrat,aj ked ja si to nemyslim,ale urcite je lepsie byt trosku chudy,lebo je to viac tolerovane a niektori toaku postavu povazuju za ideal,ako byt co uz len trochu tucnejsi,lebo je to spolocnoztou tazsie akceptovatelne
to je dosť diskutabilné Ľudia čo majú od prírody problém pribrať,nech jedia koľko chcú kedy chcú a čo chcú je určite ťažšie pribrať...Ale je veľa tučných ľudí,čo to majú dané genetikou,alebo spôsobené chorobou a pre tých je zas veľmi ťažké schudnúť,niekedy až nemožné..
Pre mňa je ťažšie schudnúť,ale to len preto,že som lenivá takže moja sprostosť ...
to sa neda zovseobecnovat, kazdy je iny pripad, ale ked uz povedala by som, ze pribrat, uz len z toho dovodu, ze ked chce niekto schudnut, vacsinou to naozaj ide cvicenim a upravenim stravy. Len nie kazdy ma tu chut a odhodlanie cvicit kazdy den, co zas uplne chapem Ale ak sa chce tak sa da, dokazom toho su aj Extremne premeny co chodi na markize. Nie je to easy, ale clovek to ma v podstate vo vlastnych rukach. Dalej, priberanie je nakladnejsie na peniaze, aspon ako som si tu vsimala take super rady ze zrat 2 steaky na veceru kazdy den a trojite porcie....ako no, nedoplatila by som sa aj ked aj v tomto pripade sa da pomoct cvicenim, ale nie tak vyrazne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
keď sa človek fakt snaží, tak schudne vždy. ale keď je človek od prírody vyžla a fakt sa snaží pribrať, tak to proste nejde.
keby som chcela pribrať, netuším, čo by som robila, keďže nezdravšie sa stravovať a menej hýbať sa už veľmi nedá.
kto chce schudnut tak nezer
Pre mňa je ťažšie schudnúť,ale to len preto,že som lenivá takže moja sprostosť ...
Pre mňa je bohužiaľ problém pribrať.