Ráno sme sa zobudili, môj samček, vzhľadom k tomu, že sa stále nevie vystrábiť z choroby a má upchatý nos, celkom kvalitne oslintal celú vankúš, seba a nejakým zvláštnym spôsobom aj mňa.
Napriek tomu som mu zaželala dobré ráno, boškala som ho a dovolila vyvenčiť psa a urobiť mi raňajky.
TO JE LÁSKA!
@no2 !!! ..nejestvuje definicia a nezalezi ani na cinoch alebo tak...podla mna je to len pocit ktory je lepsi ako pocit z dakej drogy ktory ti neubera na zivote... ba len pridava a to ze si ho chces udrzat a to ze ho citis vlastne moze za to ze je clovek tolerantny a starostlivy voci tej osobe s ktorou je v laske takze je to len feeling stastia radosti smiechu pekneho dna a spriaznenich dusi: ...asi by som mal ist racej spat
Niekto to nazve citovým vzťahom alebo priateľstvom, pre mňa láska znamená vedieť sa obetovať pre toho druhého, viem, znie to ako hrozné klišé, ale obetovať znamená robiť kompromisy, vedieť aj toho druhého prijať takého (teda aj s chybami) aký je, len vtedy naozaj ľúbime...
Láska je vzájomná zaslepenosť väčšinou dvoch ľudí, sprevádzaná dokonalou ilúziou závislosti, v ktorej pociťujeme radosť i sklamanie. Oberá nás o slobodu a potláča v nás racionálne myslenie. Má seba deštruktívne následky.
To všetko, čo robím pre dobro toho druhého, aby bol šťastný a našiel zmysel života aj keď ma to stojí nejakú obetu, úsilie. Vlastne sa to tým mení na radosť z toho, že je šťastný a naplnený. :letim:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
2:49
Napriek tomu som mu zaželala dobré ráno, boškala som ho a dovolila vyvenčiť psa a urobiť mi raňajky.
TO JE LÁSKA!
"A dnes už viem čo je to láska
teplé pivo a studená klobáska"
proces, dotovany optickym klamom ideality,
ktorym infikuje, infiltruje a banalne destruuje
vsetky vznikajuce aspekty procesov skor, nez by
sa stali realitou..
Ale v konecnom dosledku som aj tak dosiel k zaveru, ze laska je ROZHODNUTIE.
Láska je o premáhaní sa. Jej opakom je sebectvo.
Určite spolu nebudeme ani len kamaráti, pretože okolo seba mám rada ľudí, ktorí chápu iróniu. Buď pokojný.
@rogin a ty?