@hajzelodkosti Vis co daj pokoj, uplne ma ignoruj, nekomentuj moje stavy ani prispevky, nijak nevnimaj moju ubohu existenciu a budeme spokojni obidvaja. pardon za tie nadavky
@frez ja viem, ze je tazke si priznat chybu, ale ide ti to a nabuduce poprosim dlhsie video so sklonovanim mojho nicku. Hreje ma na srdci tolka pozornost, ale malo sa mi stikuta
@frez ja sa nehnevam len ma udivuje vasa neviem ako to pomenovat mozno nevedomost? Neviem. A je mi to jedno. Kazdy vidi iba co vidiet chce a mozno neviete prijat fakt, ze existuju aj iny ludia nez ste vy zi v zdravy
Fyziologicko_neutrologicko_psychologický proces, bazirujúci na eroticko_exotickom materializme, dotovany optickým klamom ideality, ktorím infikuje,infiltrujea banálne deštruuje všetky vzniknuté aspekty skôr ako sa stanú realitou. (kamosova definicia xD)
Láska sú pocity k nejakej milovanej osobe ale inak podľa mňa je to pičovina....baby boli jeble sú a aj budú...tak nw na čo sa to tu rieši....Už niet sil u mňa na lásku ....môžem sa snažiť ako chcem ale keď to vždy baby dojebúú
Laska je len obycajny impulz, ktory oblbuje receptory mozgu. Je to rovnake ako ked si da clovek cokoladu a je oblbnuty endorfinom. Ziadne srdiecka, amorove sipy ani podobne picoviny. Osobne neverim ze clovek ma nejake city, tak ako sa to prezentuje. Vsetko su to len chemicke reakcie, kedy je mozog oblbovany nejakou latkou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
nehadajte sa kazdy sme iny tak naco to vsetko??
@frez iha dobry nazor este to skus vysvetlit svojmu dementnemu kamosovi
O láske ja sa nediskutuje, láske je.
ehm
Z biologického interakcia feromónov objektu s rôznymi receptormi v mozgu subjektu.
Z psychologického široká škála pocitov od potreby brať po potrebu dávať, od pocitu absolútnej závislosti po pocit absolútnej slobody.
Z filozofického všetko možné, ale najviac sa mi páči "druhá najpodstatnejšia hybná sila vesmíru".
Z praktického vo väčšine prípadov presný opak toho, čo by mala byť.