neviem ani.
doma som skoro furt a nie je to pre mňa nejaké extra útočisko, potrebujem byť sama a to sa tu moc nedá a ak aj som sama, nemá to tu pre mňa dostatočnú atmosféru...
ale idem so psom von a dakedy mi to pomáha, chodíme po lesoch a lúkach, vyhýbame sa ľuďom a to mi pomáha, aj keď potom sa medzi nich zase vraciame a zase je to nariť
Dam hlboky nadych, vydych a myslou sa prenesiem do hustych penovych oblakov pod fialovozelenym nebom, kde ludia dychaju soul a ziaria tisicimi odtienmi mieru a lasky medzi zebrami, motylmi a mesacnymi lucmi.
zjem čokoládu, niečo napíšem (napr. blog) alebo si zapálim sviečky a hrám sa s voskom, keď sa roztopí a práveže sa vtedy snažím byť radšej sama, lebo viem, že by som vtedy bola na ostatných fakt hnusná..
idem s niekym von, s kym sa bud o tej udalosti vobec nerozpravame alebo sa potrebujem vyrozpravat
alebo som na ntb a pustim si hudbu, citam si
v Brne idem do Moravskej Zemskej Knihovny, to je raj
ja keď som úplne v koncoch, tak sa zamknem do kúpeľne alebo záchoda .. ale väčšinou ľahnem do postele, alebo si pustím hudbu, alebo jem, alebo jem v posteli a pritom počúvam hudbu v lete vypadnem na bycikel, idem k váhu a rozmýšľam opretá o diaľničný pilier
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
doma som skoro furt a nie je to pre mňa nejaké extra útočisko, potrebujem byť sama a to sa tu moc nedá a ak aj som sama, nemá to tu pre mňa dostatočnú atmosféru...
ale idem so psom von a dakedy mi to pomáha, chodíme po lesoch a lúkach, vyhýbame sa ľuďom a to mi pomáha, aj keď potom sa medzi nich zase vraciame a zase je to nariť
» goo.gl/XNEBZ0...
alebo som na ntb a pustim si hudbu, citam si
v Brne idem do Moravskej Zemskej Knihovny, to je raj
(ale tomu vy nepochopíte)
aspoň niekto, modré očko
V BA sa chodievam prejst tak na dve hodky, ked mi jebe z ludi, co je prakticky denne, a zas velmi to nepomaha *sobs softly*
veď to máš v profile blonďáčik