akoze ok ked vyvolal bitku a sposobil jej nejake tazsie zranenie mal by zaplatit a aj ist na nejaky cas do basy ale 8 rokov je vela vzhadom na to ze vacsinou ked niekto niekoho zmasakruje tak mu vacsinou daju len podmienku alebo nic alebo ke za vrazdu daju nejake 3 roky .... proste prijebany stat
kopol?..dolamal jej nohu a ma dozivotne nasledky uz nemoze viac byt policajtka dojebal jej zivot...plus je to riadny grazel...nehovorte pokial do toho nevidite amen
@unspoken ty si este asi nedostaval puta na zemi vsak mojko? ked ti jeden klaci na krku, druhy na lopatkach a treti na stehnach...tvoje pluca sa nemozu roztahovat a tym padom sa dusis a podliehas panike...vtedy kopes aj vlastnu matku....nehovor ked do toho nevidis amen
@unspoken ty do toho vidis sak ja toho chalana poznam viem otom viac ako ty a uz len keby viescitat precitas si ze leicba jej trvala 4 mesiace a je to ok
@meksoner nebolo to prvy krat co vyrival je to hajzlik ktory by robil bordel aj nadalej mysli ze je lovaty ze moze vsetko...dostal po hube tak nech sa aj ostatninamysleny hokejsti poucia.... @yoy ja ho poznam tiez....a nechapem ako mozte verit tym zvastom z medii...oni to dali do medii preto aby sa kazdy nad tym pohorsoval a aby im to pomohlo ho z toho dostat...rozhodne to nie je snou okej a netrvalo to 4 mesiace.......
urcite mu nedali 8 rokov len tak.....zadubnenci...media vypustia kacicu a vy ju este krmite...OMG
@meksoner urobil bordel...nemal chciet utiect a nemal napadnut verejneho cinitela..alkohol to neospravedlnuje ..ked je dostatocne zodpovedny chlastat do nemoty ma byt zodpovedny az za vlastne ciny v opitosti.....hovoto...nevinny urcite nie je
Už som sa k tomu vyjadrila v stave ale zdá sa mi to vela vzhladom na to že nikto nezomrel a v článku sa nič nepíše o tom že by z toho mala tá policajtka doživotné následky a že kvôli tomu byť už nemôže vykonávať svoju prácu. V každom prípade 8 rokov je velmi velký trest. Ved si len spomenme na toho opitého moderátora čo niekoho prešiel autom a je na slobode alebo na daru rolins. Oni by mali byť v base a nie tento chlapec.
zase je pravda ze tychto agresorov pojebanych by som postavil k muru.....co je zase pravdupovediac miernejsi trest nez 8rokov basy.....basa definitivne zlomi cloveka po dvoch rokoch......
tak ale zas 8 rokov, čo vám jebe, stačilo by mu ovela menej.. nepotrebujú ho tam držať s tým, že je nebezpečný pre spoločnosť, stačí mu kvalitne padnúť na hubu, pokial je to idiot... aj rok je fest dlho. O.o kolko ludí sa mláti v krčmách, fakt ohrozuje spoločnosť tak velmi, že mu treba dojebať celú mladosť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@yoy ja ho poznam tiez....a nechapem ako mozte verit tym zvastom z medii...oni to dali do medii preto aby sa kazdy nad tym pohorsoval a aby im to pomohlo ho z toho dostat...rozhodne to nie je snou okej a netrvalo to 4 mesiace.......
urcite mu nedali 8 rokov len tak.....zadubnenci...media vypustia kacicu a vy ju este krmite...OMG
» www.topky.sk/cl/100370/13686...