len taka otazka pre vas vsetkych co je laska bez stastia?naco zdravie bez stastia?naco mat priatelov,rodinu ak nieste v zivote stastny?podla mna je stastie vazne dolezite!
Mať zdravie..fajn..budem celý život zdravá ako rybička,ale nebudem mať nikdy skutočných priateľov,nikdy nebudem mať šťastie v láske..o čom je taký život? Radšej umriem na choroby ale s tým, že život som nežila len tak ale s niekým, a že niekto ma mal rád. Mať šťastie, ale v čom? Kopec iných vecí? Nie, len jednu treba vybrať. Peniaze? Kúpim si vlastný ostrov, budem mať ohromné paláce, obklopovať ma bude vysoká vrstva ľudí..ale nikdy nepochopím skutočné hodnoty života. Mať priateľov je dôležité, osobu, ktorá stojí vždy pri tebe. Ale tá osoba si nájde priateľa a už ste spolu menej. Tá osoba môže zradiť..a nemať nič len naj priateľa ktorý s tebou nie je naveky..hm.Rodina je dôležitá, ale tiež sú to len ľudia ktorí žijú s nami nie pre nás..a preto myslím si, že najdôležitejšie je mať niekoho, s kým človek zdieľa svoj život..či už šťastie,peniaze,slávu,priateľov i choroby..ak človek má pre koho, žije so všetkými prekážkami.
kedze o laske zatial vela pisat nemozem tak som to nedala...a ked ma clovek dobru rodinu jej clenovia by mali byt aj priatelmi...preto si mylsim ze priatelstvo je naj
podla mna zdravie ani tak nie....chceli by ste byt dokonale zdravi ale bez rodiny? priatelov? alebo bez lasky? ja teda nie...radsej by som umierala, ale s pocitom, ze mam priatelov, ze sa mozem spolahnut na rodinu a ze som pocitila lasku...LASKA! to je to najdolezitejsie..laska k sebe, k rodine k priatelom, k zivotu...potom prekonas aj chorobu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
lásku chápem ako všetko v mojom živote čo milujem, od sladkostí až po lásku takú skutočnú, takže neni o čom
ked nie som zdravy tak si nic nemozem poriadne uzit.