každý má niaky sen...už od malička o niečom snívame...či už je to sen dieťata alebo dospelých...každý po niečom túžime...a počom ste túžili vy ked ste boli malý? a ako sa váš sen zmenil? po čom túžite teraz? čo je váš sen?
Ja mám strašne veľa snov... Neviem, či je to dobre, alebo zle, ale mám vysoké ciele a plánujem si väčšinu z nich splniť Čiže medzi také moje sny patrí (nie je to po porade) napr. vyštudovať nejakú fajn vysokú, nájsť si super prácu ( ak sa zadarí, možno aj niekde vo FR ), nájsť si lásku, ktorú budem nadovšetko ľúbiť a on mňa... cestovať, mať (neskôr!) krásne deti, pestovať mätu , ísť do Dominikánskej republiky, do Paríža, prežiť koncertík Matta Pokoru a nezinfarktovať.... je toho dosť, ale niektoré sny si človek musí nechať len sám pre seba :p
ja som strasne vela snivala...asi najviac som chcela vediet lietat chcela som vecer vzlietnut aby ma nikto nevidel vychutnavat si vietor na tvari a byt sama...nieco sa zmenilo nieco nie...aj teraz mam tuzbu niekedy byt sama od vsetkych ale zas chcem niekoho kto by mi rozumel a kto by mi nikdy nepovedal nie...
vela snim, a tak mam vela snov...ale dalo by sa to zhrnut: Dostat sa a vystudovat architekturu. Zosobasit sa, mat aspon 4 deti (no, ok!..stacia 4)...žiť štastne az do smrti..a potom sa stratnut v nebi....eta vsjo..
fíha ste sa rozpísali... niektoré sny si mozte splnit! len preto musite nieco urobit a necakat ze sa vam to podari len tak aj ja mám sen dostat sa na SUŠ v TN a potom vystudovat vysoku skolu zazit lasku a mat niekoho kto by ma lubil...mat deti dom a normalka
Vysomáriť sa zo Schroedingerovej rovnice; zbaviť sa pocitu, že som úplne vymletá; obcestovať si dlhý zoznam miest, zbaviť sa istého úsmevného komplexu..
ja túžim už konečne po nejakej babe, lebo som už fakt dlho žiadnu nemal.. Venujem sa len autu a nemám času.. ďalej by som si chcel nájsť nejakú dobre platenú prácu a založiť rodinu. To je asi momentálne môj sen
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
splniteľný: mať trvalý pobyt v Hamburgu
a ešte dakoho kto mi bude sponzorovať benzín
A tie ostatne vacsie sny si necham pre seba
ďalej mať tetovacie štúdio, dom a kludný život