chcem po sebe zanechať niečo, na základe čoho by si ľudia pamätali moje meno (a teraz nemyslím štýl ala Adolf Hitler alebo Stalin, skôr ako Štúr alebo Dubček)
všetok stratený čas..a celá minulost chcem niečo dosiahnuť a preto sa musi aj niečo urobit! V buducnosti chcem byt inšpiraciou druhých generácií a to ma ťaha a kazdý den posúva o krok dalej.
Niekedy mám pocit, že sú to moji priatelia, že chcem vidieť moje sestry vyrastať a pomôcť im až to začnú mať rovnako ťažké doma, ako som to mala ja... A že chcem dokázať, že viem byť lepšou matkou, než je tá moja, a že vo svojom živote aj dačo dosiahnem, ale... Hlavne v poslednej dobe mám pocit, že bežím skôr na nejakého autopilota a proste idem ďalej lebo musím...
okrem mojej lásky už nič, škola ma sklamala, pokazila mi budúcnosť, rodina ma sklamala, už keď som narodil, jediné čo mi ostalo je frajerka a pár kamarátov
posledný polrok som bola dosť apatická a v piči, ale teraz štartujem nanovo a jednoznačne ma motivujú všetky tie veci, čo sa dejú naokolo a ja sa môžem zapájať.
proste motiváciou mi je, že sa nesmiem cítiť ako nečinný a nepotrebný kokot.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
čo ma vážne motivuje je keď vidím výsledky svojej doterajšej práce. či už so zvieratami, s ľuďmi alebo na sebe
a všeobecne chuť byť schopna sa postarať sama oseba a niečo (si) dokázať
a vlastne aj ja sama seba ťahám dopredu,aj nejaké hviezdy,ktoré patria do mojej inšpirácie.
Mám otázku. A čo motivovalo teba, aby si o.... 1: 20 založil túto diskusiu?
Odpoveď poteší.
proste motiváciou mi je, že sa nesmiem cítiť ako nečinný a nepotrebný kokot.
predbehol si ma...
asi preto ze som ju vcera pocul nazivo
ja si vypočuj až v lete (ach)