Tak by ma zaujímalo, aké mate sny v živote? Čo by ste chceli raz dosiahnuť, zažiť... Môže to byť kľudne niečo materiálne/nemateriálne, momentálny sen alebo sen typu "raz v živote by som chcel/a"
momentálne doštudovať a potom klasika, práca, rodina... A chcela by som cestovaať, ach, vela! A potom momentálne snívam o Kawasaki 1400GTR Grand Tourer Ale raz bude!
mať prácu v odbore, parádne na nej zarobiť (alebo sa dostať k peniazom nejakým iným spôsobom), mať vždy kde bývať a čo jesť a ísť navštíviť všetky európske hlavné mestá, dať si road trip po USA, ísť do austrálie a na nový zéland, a navštíviť nejaké tie vychytávky v ázii a južnej amerike
Asi by sa mi vsetci smiali, keby som vsetko vyklopil Ale v podstate robit cely zivot to, co chcem a nemusiet prilis riesit peniaze. Byt tam pre ludi co, mam rad, ked to potrebuju
Mať samojedov veľa veľa...Alebo malamutov... A nechcem byť bohatá, stačí mi aby som mala kde hlavu zložiť a čo do úst dať A trošku viac rozumu...Aby som prestala už frajera hnevať..
Cestovať po Ázijských krajinách, vedieť aspoň jeden jazyk(japončina ideál) a tam by som sa usadil, žil s krásnou Japonkou a mal dobre platenú prácu...! Ideál život pre mňa...
mojím snom je dokončiť strednú..vypadnúť z tohoto Slovenska..niekde do USA..najlepšie by bolo ís´t do NYC...to je môj sen..Žiť tam,pracovať tam...byť tam..
no... robiť prácu ktorá ma baví a slušne zarábať, mať rodinu, ktorá ma bude milovať tak ako ja budem milovať ju, auto, dom, a ísť do Číny :33 nie som náročná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
» p.vitalmtb.com/photos/users/54...
...a popri tom cestovat, hlavne po blizkom vychode