@sistis
Máš dva špagáty, o ktorých vieš že (keď ich na konci zapáliš) tak každý zhorí za 20 minút. Horia však nerovnomerne, čiže prvých 10 minút môže horieť prvý centimeter a potom za ďalších 10 minút zhorí celý zvyšok, skrátka podľa dĺžky kam prehoreli to nie je možné merať.
@sistis jaj no dobre... len ta este prosim ak niekedy budes na mna reagovat este nepis za kazdou vetou toho usmiateho smajlika dost ma to irituje ked to mam v kazdej vete tresknute... nemozem za to, dik.
@sistis@13 jaj nič, len som si neprecital druhu casť vety ale aj tak ked sa to chces pytať tak sa lepsie opyta takymto sposobom:
"Ktoré z toho váži viac? kilo železa, alebo kilo peria?" nech je ta otazka aj trosku lepšie položena....
mi to pripomenulo ten dotazník, čo tu bol minule od neviem koho, kde bola otázka o 5 strojoch čo za 5 minút vyrobia 5 neviemčoho. som to tak dovrzala, že som sa na ďalší deň zobudila 4:35 spotená, lebo mi došlo, že som to dala zle
@sistis práveže doležite je ako sa položi otazka... ked chces niekoho dostať do pochybností tak je doležite sa spravne opýtať.
Správne vybrané slova dokážu vela... nehovorím ze ja to dokážem, ale niekedy sa podarí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Máš dva špagáty, o ktorých vieš že (keď ich na konci zapáliš) tak každý zhorí za 20 minút. Horia však nerovnomerne, čiže prvých 10 minút môže horieť prvý centimeter a potom za ďalších 10 minút zhorí celý zvyšok, skrátka podľa dĺžky kam prehoreli to nie je možné merať.
Ako pomocou nich odmeriaš 15 minút?
sadzbu mám euro za písmeno vysvetlenia, môže byť?
"Ktoré z toho váži viac? kilo železa, alebo kilo peria?" nech je ta otazka aj trosku lepšie položena....
Správne vybrané slova dokážu vela... nehovorím ze ja to dokážem, ale niekedy sa podarí
čo je viac? koľko stojí kilo železa akoľko peria?