čo je zle, ked mi gmail posle v zapati ako ja poslem email spravu DELIVERY???
Preco ked skopirujem email z ktoreho mi prisla reakcia a ked odoslem na ten mail tak mi gmail posle naspat toto ? Ako keby bolo nieco zle, ale mail je kopirnuty a pridemi delivery akoby sa neodoslala nechapem co je zle?
mozno je to poslane cez fake mailer, ved aj ja ti mozem poslat mail z picakokot@slovensko.hu alebo z akehokolvek chces, ale uz pri odpovedi ten mail existovat nebude...
a ked to kopirujes, to je problem opisat to rucne? aspon mas istotu ze tam nedavas medzeru alebo daco ine.
vacsinnou to spravi, len ked mas zlu adresu ale napriklad , ked som posielala daco mame, kde bolo vela priloh, tak mi to poslalo tiez, ze jej to neprislo, tak sa pytala v robote, ci im padol system a nepadol, takze to zrejme bolo danymi prilohami
@erjedna medzera to nebola, bola to automaticka reakcia z jedneho webu, a ked som dala odpovedat na jeho mail tak mi tam hodilo jeho mail a bola chyba v jednom pismenku bud dotycny prepisal alebo neviem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
..........
....
...
..
.
v kazdom pripade pri kopirovani obcas prida aj medzeru tak skus to nejako.
a ked to kopirujes, to je problem opisat to rucne? aspon mas istotu ze tam nedavas medzeru alebo daco ine.