banánové placky, banán s dákym jogurtom, občas si kúpim bud daku "mliečnu ryžu" alebo tie "krupicové kaše", alebo mrazené ovocie rozmixované s banánom a občas si kúpim dáke tie cereálie
jogurt s vločkami alebo cereáliami alebo pečivo s nutelou alebo džemom. niekedy nejaké sladké pečivo....niečo malé a sladké len na chuť, potom sa tak o hoďku naraňajkujem/nadesiatujem už poriadne
ráno sa musím veeelmi premáhať jesť, ale inak by som doobeda nevydržala ...takže podla toho na ako dlho 2-3 dávky ovocia a vločky s rastlinym mliekom,orieškami,medom,hrozienkami /brusnice/ škorica / podla toho na čo mám chuť. Zas keď som doma tak mávam slané raňajky alebo vstávam na obed
vacsinou nestiham, tak nist
ked mam aspon 3min cas, tak smoothie alebo si po ceste kupim kavu
a ked mam cas ako napr dneska, tak som si spravila avokadovu natierku a k tomu nejake pecivo alebo suchar a s kludom som k tomu vypila kavu a pomarancovy dzus
uplne ze hned ako vstanem si dam kavu, potom idem do fitka a potom ak idem do prace tak hned po prichode do prace zitne pecivo s rastlinnou natierkou a zeleninu.. a o 2 hod mam desiatu uz.
a ak nejdem do prace tak doma si spravim najmega vymakanu kasicku, vacsinou ovesnu, s ovocim a orechami a brusinkami a semienkami a kokosom a cim len chcem, robim ju strasne dlho a strasne sa z nej tesim
Ovsenu kasu, ak mam rano cas pripadne omeletu so zeleninou.
Ak cas nemam tak zvacsa az v skole jem jablko/hrusku/kiwi (proste nejake ovocie) av poslednom case som sa stala zavislakom na celozrnnych hriankach s hummusom alebo bananovo-ovseno-tvarohovych plackach
@myschka co je na zeleninovej omelete hipsterske? sak to mi este babka robievala ked som bola decko. nie kazdy co si neda rozok s maslom je hipster tvl D
inak ja mam toho brutalne vela, ale nedavam chleba s karickou, tak to nema zmysel ani pisat :>
@Wewo lebo som zo zjebu povedala ze "hipsterske ranajky"? Neviem co hned ste vsetci vztahovacni, daj si pohov dopici nebudem sa tu vadit na takych kravinach
buď nič, alebo si cestou do školy kúpim nejaký šalát alebo treščiu pečeň lebo je to najviac mňaaam ! prípadne nejakú buchtu alebo čo, len nič sladké, ak aj ,tak 1x do mesiaca
cez týždeň väčšinou hodím jogurt do tašky ale raňajkujem až v škole pred hodinou alebo občas vypijem aspoň kakao doma a cez víkend podľa toho či som doma alebo na intráku ale tak nejaký ten chlebík/rožok so salámkou, alebo praženicu
Raňajkujem čo príde, ale hlavne zdravo. Robil som hladovanie 16/8 dva roky keď som žiadne jedlo doobeda nevidel. Odkedy raňajkujem sa cítim lepšie a mám lepší deň
Neodporúčam hladovanie 16/8 atď. Darmo.. veľa ľudí čo cvičí, raňajkuje, je počas dňa aj 7x a je vyrysovaný, štíhly a zdravý. Jesť dvakrát, trikrát počas dňa veľké porcie je zbytočne veľka zátaž pre telo. Keď si už povieme, že trávenina zo žalúdka prechádza do čreva po 3-4 hodinách a ty máš malé okno do ktorého musíš napchať celodenný kalorický príjem je v skratke - dosť nezdravé.
ja ked sa vypotacam rano s postele a mam chut na kavu nemozem -- musim najprv papagajovi vymenit vodu tu ma znecistenu omrvinkami . Potom ho zoberiem do kuchyne na bidlo a odkrojim papaju,kiwi,kokos a mango, Ked mu krajam dam aj sebe alebo ked mu nieco padne tak to dorazim - hlavne kokos s magom milujem, az sa naranajkuje on tak potom idem na rad ja,
údenú slaninu klobásky, cibuľu, vajcia 5-6 kusov, veľa rýb, pol litra čaju, kopec zeleniny, celozrnné pečivo...
a tie umeliny ako jogurty, syry, maslo, nátierky, smradľave paštéty, umele mlieko, biele pečivo, majonézové šaláty a čo ja viem ake ešte jedy, nejem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
kusok syru, kusok bagety s avokádom ...vacsinou len čaj
@15
@pisik inak viem o tom, že ten fakt je dávno vyvrátený, ale ja napríklad som ráno vždy(väčšinou) hladná ale teším sa ak bude článok
Ja si dam biely rohlik s ramou a kávu
ked mam aspon 3min cas, tak smoothie alebo si po ceste kupim kavu
a ked mam cas ako napr dneska, tak som si spravila avokadovu natierku a k tomu nejake pecivo alebo suchar a s kludom som k tomu vypila kavu a pomarancovy dzus
a ak nejdem do prace tak doma si spravim najmega vymakanu kasicku, vacsinou ovesnu, s ovocim a orechami a brusinkami a semienkami a kokosom a cim len chcem, robim ju strasne dlho a strasne sa z nej tesim
Ak cas nemam tak zvacsa az v skole jem jablko/hrusku/kiwi (proste nejake ovocie) av poslednom case som sa stala zavislakom na celozrnnych hriankach s hummusom alebo bananovo-ovseno-tvarohovych plackach
Niekedy pár ovocných plodov
a zriedkakedy
ceznocnamočené vločky.
inak ja mam toho brutalne vela, ale nedavam chleba s karickou, tak to nema zmysel ani pisat :>
Neodporúčam hladovanie 16/8 atď. Darmo.. veľa ľudí čo cvičí, raňajkuje, je počas dňa aj 7x a je vyrysovaný, štíhly a zdravý. Jesť dvakrát, trikrát počas dňa veľké porcie je zbytočne veľka zátaž pre telo. Keď si už povieme, že trávenina zo žalúdka prechádza do čreva po 3-4 hodinách a ty máš malé okno do ktorého musíš napchať celodenný kalorický príjem je v skratke - dosť nezdravé.
údenú slaninu klobásky, cibuľu, vajcia 5-6 kusov, veľa rýb, pol litra čaju, kopec zeleniny, celozrnné pečivo...
a tie umeliny ako jogurty, syry, maslo, nátierky, smradľave paštéty, umele mlieko, biele pečivo, majonézové šaláty a čo ja viem ake ešte jedy, nejem...