Takze mozno budem uuplne trapny ale zaujimaju ma vase nazory co by som mal dat svojej babe na narodky(18 bude mat 2.Decembra)Najprv som jej chcel kupit Rolling Sotnes tricko kedze tuto kapelu oblubujeale minuly tyzden si ho kupila sama takze aj ked som ho
ale to je ťažké, mal by si napísať aspoň nejaké jej záľuby a povahu. šak kto ju pozná lepšie? ja vyberám darček podľa toho, čo by sa druhému páčilo a akú to má duchovnú hodnotu. niekedy aj niečo lacné môže byť super. Kamošovi, maniakovi na všelijaké army veci som teraz na menky kúpil vojenskú baranicu. Vyšla ma 60Kč, a mal si vidieť aký to bol úspech.
čokoľvek ti niekto poradí a bude to do 500 nebude nič výnimočné.
Pretože darček môže byť výnimočný buď cenou, alebo pozornosťou.
Napr. také auto by ju dostalo tým, že koľko si na ňu musel vyvaliť prachov, a že si bol vôbec ochotný ich toľko dať - proste by bola nadšená tým, ako veľa pre teba znamená (finančne .
Darček do 500, ak chceš aby bol fakt dobrý, musí byť výnimočný pozornosťou.
Takže si pospomínaj na všetko na čo len môžeš, z celého toho času/doby čo ste spolu... Čo zvykne robievať, nad čím sa rozplývala keď ste išli okolo obchodov, čo spomínala keď ani nevedela že to spomína...
Proste ide o to dať jej niečo, čo možno chcela, ale už na to aj zabudla, alebo niečo čo ani nevie že chce, ale keď to dostane tak to pochopí .
Povedal by som ti príklad, ale tým by som prezradil čo dám svojej holke ja, a to by som nechcel - čo keď náhodou nájde túto diskusiu a prečíta si ju?
na narodeniny?... do 500?.. nieco co by sa jej pacilo, nejaka chujovinka, pripadne nejaky menej obnosny šperk, aaa podla mna cervena ruzicka k tomu by ju potesila!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Pretože darček môže byť výnimočný buď cenou, alebo pozornosťou.
Napr. také auto by ju dostalo tým, že koľko si na ňu musel vyvaliť prachov, a že si bol vôbec ochotný ich toľko dať - proste by bola nadšená tým, ako veľa pre teba znamená (finančne .
Darček do 500, ak chceš aby bol fakt dobrý, musí byť výnimočný pozornosťou.
Takže si pospomínaj na všetko na čo len môžeš, z celého toho času/doby čo ste spolu... Čo zvykne robievať, nad čím sa rozplývala keď ste išli okolo obchodov, čo spomínala keď ani nevedela že to spomína...
Proste ide o to dať jej niečo, čo možno chcela, ale už na to aj zabudla, alebo niečo čo ani nevie že chce, ale keď to dostane tak to pochopí .
Povedal by som ti príklad, ale tým by som prezradil čo dám svojej holke ja, a to by som nechcel - čo keď náhodou nájde túto diskusiu a prečíta si ju?
koverzny kurz: €1 = 30,1260 Skk