Čo keby hrali piesne zo zahraničia (eúrópske štáty) aj u nás?!
Myslíte si, že by mohli naše rádia hrať piesne našich susedov poprípade európskych krajín. Viete stále sa hrajú anglické a české či slovenské, čiže by nám t mohli spestriť. No?
áno podlamňa iste by to bolo dobré nejaké radio by mohol urobiť napriklad deň že pušťať budu zahraničné pesničky a nie slovenské,české a anglické ....napriklad nejakéé nemecké,poľské,rakúske alebo talienské...ak im vadí tá reč že to je napriklad po taliansky alebo po poľsky tak napriklad aj na ukrajine spievaju po anglicky aj vo fínsku
@mareksvk slovenským rozumiem, českým tiež a aj anglickým, ale počúvať nejaké nemecké, poľské či dajaké iné hatlaniny to naozaj nepotrebujem ku šťastiu
@0 počul si niekedy maďarský rock? Bulharský pop? Moldavské techno? Ani nechci, mtv zvykne dávať world chart expres a tam som počul vecíí že by jedného seklo
proste slovenské a české pesničky sa páčia lebo rozumieš textu a neirituje ťa jazyk a angličtine väčšina nerozumie ale tiež to nie je jazyk z ktorého by tiekli nervy...narozdiel od takej nemčiny
hej... a k tomu by mohli rovno pribalit slovnik... co mam z pesnicky, kt hovno rozumiem? v nasich radiach nehraju len songy zo Slovenska, Ceska a Anglicka... akurat tie songy su naspievane v tychto jazykoch aby si im aj mohol rozumiet... iste, mohli by pustat napr aj nemecke ci franzucke, avsak pocet ludi hovoriacich tymto jazykom je rapidne nizsi ako ludi hovoriacich anglicky... ale vlastne mne je to jedno, radia nepocuvam takze pre mna za mna nech tam spievaju aj po mongolsky...
@mareksvk takto ti poviem..ak to niekto naspieva v angličtine/slovenčine/češtine pre mňa za mňa môže byť aj fín a neriešim chápeš? mne je jedno aká je krajina pôvodu, ide mi o jazyk
Niekto ma nemcinu rad, napriklad ten, co ju studuje.Poznam takych.A mne sa pacia aj srbske...napr.ti, co boli v Eurovizii, co spievali Bistra voda, to bolo fajnove
ja napríklad počúvam rádio len ráno, lebo ho mám zapnuté ako budík. a akú pesničku ráno počujem, tú si potom spievam a ak je to nejaká blbosť tak mám skazené ráno. keby začali hrať niečo po maďarsky tak asi ani do školy nejdem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
proste slovenské a české pesničky sa páčia lebo rozumieš textu a neirituje ťa jazyk a angličtine väčšina nerozumie ale tiež to nie je jazyk z ktorého by tiekli nervy...narozdiel od takej nemčiny
Ale nemčina sa mi (narozdiel od hovorenej) v hudbe veľmi páči, rovnako francúzština, taliančina, španielčina, portugalčina..
1.rádio nepočúvam
2. aj tak väčšina mnou počúvaných skladieb je Made in North Europe
z Fínska