Asi by som si zaobstarala bývanie, rozbehla nejaké podnikanie, ak by bol dobrý nápad, niečo si odložila do zásoby, kým podnikanie bude vynášať a zvyšok by šiel na charitu.. asi to znie strašne ako "dievča vyhralo miss a praje si svetový mier", ale ja by som mala pocit zodpovednosti a akejsi viny za to, že ja tie peniaze mám a iní nie.
pomahal by som ludom, ktori to potrebuju, cestoval by som, skusil podnikat, investoval peniaze do zaujimavych veci, kúpil by som si Fica a venoval sa tomu, čomu sa venujem aj teraz
kúpil by som si nejaký 5 izbový byt v nejakom väčšom meste mimo snv kde to kultúrne čije začal by som hrať na klavíri na gitare stále by som písal básne blogy pokupoval autá a každý mesiac niekde aspoä na tri dni na dovolenku založil rodinu .. ach to by bolo sveta žiť
Momentálne som. Vo vrecku mám 300 ečka o dva týždne budem mať 2x toľko, fakt netuším či si mám šetriť na auto alebo si konečne môžem kúpiť všetko čo chcem bez výčitiek svedomia. Na druhej strane človek nemôže mať všetko a v citovej oblasti to je fakt biedne
Konecne by som opustila to vyjebane edukacne zariadenie....a potom by som si kupila same super veci uzivala si zivot predrogovala by som sa ku stastiu a ked by ma to omrzelo tak by osm sa venovala duchonemu rozvoju
rozbehol by som podnikanie v oblasti realit, restauracneho stravovania, hoteloveho ubytovania, financnych sluzieb a zil by som si ticho ako myska, mimo zaujmu verejnosti a cestoval by som a zil na plno....
usporaduval by som najlepsi festival na svete.. na Slovensku, najlepsie pri Trencine a nakopal by som Pohodu, Rock Am Ring, novarock ci woodstock do riti
kupila si par domov, bytov, aut, isla by som na dovolenky vsade kam by som chcela a samozrejme by som sa o tie peniaze aj delila s niekym kto to potrebuje
to čo ma baví, učila nemčinu, prispievala nejakým chudobným alebo deťom a chorým a tak a štedro obdaruvávala mojich najdrahších, aj keď ich cena sa nedá vyčísliť.
uf.. stol na snooker+vybava, eos 7d+15 objektivov, 350mm teleskop, 5-tisic ATARICIEK, daku americku kraksnu zo 70 rokov.. a to by mi asi stacilo.. a maly domek
Vzdy sa rozdelim. Vacsinou s mamou lebo to potrebuje , ale uz som dal kamosovi mobil (lebo 5 rokov sa tahal s nokiou 3310 ) , bezdakovi som dal na stedry den 10 stravnych listkov..... a tak nebudem sa chvalit. Ale pomahanie mi robi radost a keby som mal neobmedzene postriedky, spravil by som si z toho povolanie.
dal by som si postaviť dom na Marse (so všetkým nutným k prežitiu) a sám v tichosti by som rozmýšľal kde sa stala ...aj keď, to už vlastne viem aj teraz
Nechcem byť bohatý ... Chcem byt stredná trieda Mať taký ten luxus Aby som sa nemusel hanbiť za dom auto a akos a obliekam Raz -dva krát za rok dovolenka a mat nejake peniaze na rozhadzovanie Proste niečo take čo žijem teraz, I ked si clovek hovorý cel by som toto toto toto nakoniec sa zamyslí a zistí že mu je to nachuja...
Proste aj ekd ste kurva velká ryba vždy sa najde ešte vačšia ktorej budete závidiet
keby, ze som taky bohaty (povedzme niekolko desiatok miliard dolarov), tak 95% mojho majetku investujem do vedy a vyskumu a z toho zvysku nejako uz dozijem...
Spravím si nejaké IT kurzy, kurzy podnikania, založím si web developerskú firmu (tzn.splním si sen z "detstva"), možno si spravím vílet do Škótka (sen z detstva), zvyšok dám do nejakých fondov alebo čo.... možno nejaké autíčko (hatchback úplne stačí), oblečenie, niečo dám rodičom .......... určite by som nemala chuť a potrebu všetko rozflákať na kokotiny jak poniektorí tu, ale budiš
A podplatila by som nejakého manažéra v dobrej firme, aby mi dal dobrý flek, taký s akým by som bola spokojná, bo doma sedieť to tiež nie je bohvieaký život
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale si optimistka lebo treba zdanovat a cojaviem co kupovat jedlo a tak...
a inak uz som niekde cital ze ludia co vyhrali jackpot po 10 rokoch boli v realite....
Vzdy sa rozdelim. Vacsinou s mamou lebo to potrebuje , ale uz som dal kamosovi mobil (lebo 5 rokov sa tahal s nokiou 3310 ) , bezdakovi som dal na stedry den 10 stravnych listkov..... a tak nebudem sa chvalit. Ale pomahanie mi robi radost a keby som mal neobmedzene postriedky, spravil by som si z toho povolanie.
Kto chce pomahat, ten pomaha a kto nechce pomahat, ten nepomoze ani keby bol sam boh.
to hovori za vsetko
Proste aj ekd ste kurva velká ryba vždy sa najde ešte vačšia ktorej budete závidiet
Ale e46 3liter cem !!!
A podplatila by som nejakého manažéra v dobrej firme, aby mi dal dobrý flek, taký s akým by som bola spokojná, bo doma sedieť to tiež nie je bohvieaký život