Len tak nad tým rozmýšlam, že či by ste si s niekym so svojho okolia nechceli vymeniť na určitý čas, cca mesiac, keby to mala byť kliatba, od splnu do splnu , telo, spoznať jej/jeho rodinu, priateľov, jej/jeho svet z jej/jeho pohladu (a pravdepodobne i
Ani mna to nejak nelaka, seba a svoje tela mam prilis rada, aby som menila Aj ked zase teraz pred maturitami by som to brala, teda vymenit moje vedomosti za vedomosti nejakej mudrej ucitelky
a inak os mto nedomyslel, kua... ved keby sa vymenim, tka je to dosť natelo, ale brutal.. vymeni msa s kamosom, mal by som jeho telo, trouble, babu, kára a on by mal moje... a z nejakou babou, viem presne s kerou to by bolo až divnee... hral by som sa s jej telom, ale vlastne sam so sebou... to už zachadam do tykch, no veciam čo patria k životu, a pochybujem že by to nikoho nezujimal , keby ma byť v inom tele mesiac...
ja ano a aj hneď, chcem nečo nove vyksušať... he ale zas ked ma napadaju detaily, tka nad tym važen rozmyslam.. ale proste nemysleť na detaily a skočiť do studenej vody s plným rozbehom ,aj krobím šecko a dari sa mi v otm... ked premyslam a planujem , dojebe sa to..
ja ti takto poviem.. som fantasy magor, a nemusi man ifilmy vidieť.... a nooo.. som maximum ROJKO a este jedna vec, lduia využívajú svoj mozog len do 10% takže, čo keby...
Zapis si ma ako prveho pokusneho kralika Najskor by som sa vymenil s mojou nechutne zlomyselnou profkou chemia a 5sekund pred navratenim by som skocil z 15poschodia....juuu to by bol fajn pocit
he... 35. vymenis is tel ov dobe nakrucania s hercom a budu ho musieť vymenit, lebo ty to tak nezahras...
Ja by osm si vymenil tel os niektorymi so spolužiakov aj karatov... a baby, no neviem ot by som si rozmyslel... tak tak. a zajtra matura, si chchem vymenit tel os nekym kto terazu na vyske studuje slovinu, neh to za mna v mojom tele ide zodpovedat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Inak kto ste videli film Face off, tak tam bolo nieco podobne, sice asi len fantazia, ale vyzeralo to dost doveryhodne
Takze rychlo rozmyslaj, ako to zariadit, lebo mas uz len tri dni
A ozaj, čo keby, so mpoužil..
myslim ze by to bolo velmi zaujimave
ten za koho si teraz ty?
bola by to sranda ale isto by sa narobila kopa malerov
ale brala by som neviem s kym konkretne ale brala
Ja by osm si vymenil tel os niektorymi so spolužiakov aj karatov... a baby, no neviem ot by som si rozmyslel... tak tak. a zajtra matura, si chchem vymenit tel os nekym kto terazu na vyske studuje slovinu, neh to za mna v mojom tele ide zodpovedat...