jejda.
to len tak povedal.
keď budeš vedieť tak ti to musí dať.
ale, keď sa bojíš tak požiadaj nejakého učiteľa/mamu/tata/riaditeľa školy nech sa ide na teba kuknúť aby si mal svedka, že si všetko vedel a preto ťa musí nechať zmaturovať.
uč sa a bud slušny a nechá ťa.... ale povečšine su to aj tak len vyhražky... ale ked budeš všetko vedieť tak nie je dôvod... jedine že ťa nepustí k maturite
@miaja ake by som musel nesplnit podmienky aby ma nepustil k maturite ? dokopy som nasiel len take nieco ze za studium na tej skole musim mat odchodenych 6 tyzdennych davok toho predmetu z ktorého maturujem a to mám, prospech mám tak 2,3 vedomosti na 1
to zavisi od toho:
1) aky je to clovek. ked s nim mas problem len ty a z kolegami vychadza, tak ti moze narobit problem
2) preco ti to povedal. ak preto ze si bol pri tabuli sprosty z daneho predmetu, tak ta len strasi. ak s nim mas osobny konflikt plati prvy bod
Mne pravidelne vraveli, že ma vyhodia za školy, lebo niektoré časti školského poriadku mi proste neboli po chuti, a potom mi so slzami na rozlúčke so štvrtákmi jebli ocenenie Študent roka
Ty musis vediet, ale podla mna neexistuje ked mas prospech 2,3 ze by si nezmaturoval. 1. musis nieco vediet, nespravia len totalni prefetovani tupci. Aj keby si povedal len par viet tak ti daju, vzdy sa pozera aj na vysledky pocas studia. Len ta strasi lebo to flakas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
to len tak povedal.
keď budeš vedieť tak ti to musí dať.
ale, keď sa bojíš tak požiadaj nejakého učiteľa/mamu/tata/riaditeľa školy nech sa ide na teba kuknúť aby si mal svedka, že si všetko vedel a preto ťa musí nechať zmaturovať.
tak ty povedz učiteľovi, že tvoj otec ho (učiteľa) nechá na úrade práce
schválne, že kto sa bude viac báť či ty, alebo učiteľ o prácu
1) aky je to clovek. ked s nim mas problem len ty a z kolegami vychadza, tak ti moze narobit problem
2) preco ti to povedal. ak preto ze si bol pri tabuli sprosty z daneho predmetu, tak ta len strasi. ak s nim mas osobny konflikt plati prvy bod