kup mu magicky hrnček , ktory zmeni farbu ked donho naleješ niečo horúce.....a nielen že zmení farbu ale objaví sa tam aj fotka /podla vlastného vyberu/ možem tam dať fotku napr. vas dvoch alebo niečo čo vás spája
môj frajer pride za mňou a pýta peniaze a ja , že načo?, no načo Mário chceš chechtáky?!...
a on, že na môj darček, hyhyhyhyhy..........
raz som s ním vypiekol, zahnal som ho do spálne kazakl vyzliesť do naha a cez bruško-okolo pása som mu previazal taku široku zlatu pásku a na pupčeku spravil mašličku........
a povedal som mu: Ty si môj darček, najdrahší na aký si len môžem pomyslieť a potom ďalej to už asi viete, aké to malo prokračovanie.......filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
este urcite tam cosi bolo ale tak to bolo vazne davno
ja som môjmu dala obraz a doteraz mu visí na stene
mňa by potešil najviac asi pes
a on, že na môj darček, hyhyhyhyhy..........
raz som s ním vypiekol, zahnal som ho do spálne kazakl vyzliesť do naha a cez bruško-okolo pása som mu previazal taku široku zlatu pásku a na pupčeku spravil mašličku........
a povedal som mu: Ty si môj darček, najdrahší na aký si len môžem pomyslieť a potom ďalej to už asi viete, aké to malo prokračovanie.......filip
1. je veľmi chutné
2. rastie z neho pivne bruško a na to baby letia v poslednej dobe
3. obsahuje vitamíny sice málo a preto ho treba piť veľa