ked chces nieco originalnejsie, tak si to sama vymysli...zrejme asi ale niesi schopna prist na nic ine ako na tie "plyšaky alebp naramky retiazky a dristy"
no ja nevidim ako hlavny problem to, ze plysaka naramky retiazky a dristy su otrepane, ale hlavne v tom, ze nic z toho by ma vlastne nepotesilo - plysaky nemam rad (nie ze by som mal nieco proti nim - ale proste ich neoblubujem a preto nemam dovod tesit sa z nich, to je dievcensky darcek), retiazky a naramky by som nechcel uz vobec (lebo to by sa patrilo nosit, ked uz som to dostal a ja take nenosim - toho plysaka mozem nechat doma a nevsimat si ho, cize je lepsi ako naramok, ktory nechcem nosit). ale aj v tychto otrepanych a nevhodnych daroch su vynimky, ak by existoval daky plysak, ku ktoremu by z nejakeho dovodu mal tvoj priatel nejaky vztah, tak potom vobec nevadi, ze kupa plysaku na sviatok je otrepana - priklad - ma rad pracu v zahrade a ty mu kupis plysovu kosačku na travu - to nie je otrepane, isto by sa tesil.
kazdopadne ak ma daku zalubu, potesi ho pravdepodobne nieco take...a ty by si ho mala poznat lepsie ako my...takze vies, ci by ho mohla potesit kniha (a snad aj aka), alebo hudba daka co chce a nemoze zohnat, alebo hocico take proste...mozno aj dake prakticke veci, ja mam napr. staru zubnu kefku a potesi ma nova
a tlak by bolo nieco vlastne vytvorit - nakreslit, napisat, zlozit.
Mna osobne by potesilo, nieco originalne co zaroven vyuzije pri svojich zalubach alebo aktivitach.
Dam len par prikladov :
Chodi do posilnovne - kvalitne rukavice alebo stahovaci pas.
Bycikluje : Flaska na vodu, alebo prilba
Ja mam rad turistiku a pouzivam GPS - dlho som nemal ochranny obal ( nakoniec som si ho kupil sam ) - je z kvalitnej koze a je nepremokavy.
Viem, ze hore uvedene darceky nie su romanticke, ale je otazka ci date prednost prakticnosti pred romantikou. Na romanticke darceky tu mame Valentina, alebo akykolvek iny den v roku
@Pubertslatinocelny no moj drahý ma zobral na nákup darčeku pre mňa hej, takže som si ho kúpila sama teda... odniesla k pokladni, keďže to bol ,,darček´´ , platil on originálne čo? akurát že som neodolala a vybrala si knihu no... tú zubnú kefku si kúpim ako darček na silvestra
@demonicbass no co no musime sa zmierit s tym, ze su vo vztahoch vzdy nejake veci, ktore by sme si vedeli vysnivat krajsie ake v skutocnosti su hoci zas niektore su lepsie ako si vieme vobec predstavit.
inak ak si dobre pamatam nedavno tu bola anketa co kupit pre frajera a tam si nedala nahodou ty taky relativne vycerpavajuci prispevok? taky ze "ak rad cita, kup mu knihu, ak sa hra na PC, kup mu hru" a tak... hm? lebo sa mi zda, ze hej....a viem, ze som si vtedy vravel ze "tak to uz hej, to je tlak, ked zena takto rozmysla", hoci to nie je tazke tak rozmyslat...ale zda sa, ze mnohe maju s tym problem
@Pubertslatinocelny ale to nebola sťažnosť... ja to chápem ak je niekto neoriginálny, nie je to jeho vina, len nemá proste fantáziu... ja jej mám dosť, takže to, čo nespraví moja polovička, si dosnívam a sme spokojný obaja
áno, dala som tam relatívne vyčerpávajúci príspevok ale to som napísala v skratke v tom príspevku, inak som toho názoru, že buď niekoho poznáš a dáš mu darček ktorý ho naozaj poteší- teda to vieš odhadnúť
ak ho dobre nepoznáš sú 2 možnosti-
1. buď ho vezmeš na nákup, nech si sám vyberie (aspoň sa uvidí, ako Ťa ta polovička v skutočnosti miluje, alebo že o čo jej vlastne ide- či sú jej materiálne veci a sposob ako sa k nim dostať ukradnuté, alebo záleží práve na tom, čiže sa bude hnevať a nechápať, prečo jej chceš kúpiť darček s ňou)
2. kúpiš hocijakú somarinu na akú natrafíš a zasa... buď to poteší ako znak lásky a nie materializmu, alebo nepoteší a zasa vieš na čom si
tak v skratke číslo dva možno bude ďalšia podobná téma a spravím aj skratku číslo 3
@demonicbass hej ved som to predtym chcel aj napisat, ale som zabudol (moja skratka cislo 1), ze mozno ti to ani nevadilo vobec, ze si si bola sama kupovat.
co sa tyka dvoch moznosti ak dobre nepoznas - hm, v podstate no...neviem ci suhlasim uplne
lebo viem si predstavit, ze trebars jeden si mysli "doslaka, ved musi vediet, ze toto by som chcel" a ten druhy ho zavola "hybaj so mnou kupit ti darcek, lebo neviem co ti mam kupit" alebo rovnako "kupil som ti XY, lubim ta" a druhy to sice berie ako prejav lasky, ale moze byt sklamany, lebo si povie "och, ved si mohol/a vsimnut, ze ja mam rad ZX". ale ak veri tomu druhemu, ze ho lubi a ten prvy ho lubi (toho druheho) tiez, tak potom taketo veci nevadia - lebo ak ten, co nevie dobre kupit darcek to nerobi so zlym umyslom, ale proste nema take nadanie na to, tak co uz no
ak si nevedia tolerovat vzajomne nedostatky, tak je to na prd...ale to, ze niekto nevie kupit darcek, to nie je naprd.
@Pubertslatinocelny no ja som nepovedala, že ak niekto nevie kúpiť darček, je naprd
no áno aj možnosť, čo si opísal Ty, je celkom fajn, akurát, že to je stále prejav materializmu... viem to z vlastnej skúsenosti, lebo napr. neznášam koláče... a moj drahý to veľmi dobre vedel, lebo som mu to už stokrát vravela a aj napriek tomu...
išiel z práce a doniesol mi plnú krabicu koláčov, že mi ich kúpil, lebo mi chcel spraviť radosť... a vobec som nebola sklamaná, práve naopak... ako.. jasne že som mu pripomenula: miláčik, ja koláče nemám rada, ale dala som mu najavo, že sa teším a bolo to od neho aj tak pekné... ale sklamaná som určite nebola skor mi to prišlo vtipné
keby som mala byť sklamaná, išlo by mi o to, že mi mohol kúpiť niečo iné a nie o to, že mi vobec niečo kúpil a chcel spraviť radosť.. chápeš
takže takto to vnímam ja, hoci to je naozaj individuálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
kazdopadne ak ma daku zalubu, potesi ho pravdepodobne nieco take...a ty by si ho mala poznat lepsie ako my...takze vies, ci by ho mohla potesit kniha (a snad aj aka), alebo hudba daka co chce a nemoze zohnat, alebo hocico take proste...mozno aj dake prakticke veci, ja mam napr. staru zubnu kefku a potesi ma nova
a tlak by bolo nieco vlastne vytvorit - nakreslit, napisat, zlozit.
ustrikuj mu mozog
Dam len par prikladov :
Chodi do posilnovne - kvalitne rukavice alebo stahovaci pas.
Bycikluje : Flaska na vodu, alebo prilba
Ja mam rad turistiku a pouzivam GPS - dlho som nemal ochranny obal ( nakoniec som si ho kupil sam ) - je z kvalitnej koze a je nepremokavy.
Viem, ze hore uvedene darceky nie su romanticke, ale je otazka ci date prednost prakticnosti pred romantikou. Na romanticke darceky tu mame Valentina, alebo akykolvek iny den v roku
inak ak si dobre pamatam nedavno tu bola anketa co kupit pre frajera a tam si nedala nahodou ty taky relativne vycerpavajuci prispevok? taky ze "ak rad cita, kup mu knihu, ak sa hra na PC, kup mu hru" a tak... hm? lebo sa mi zda, ze hej....a viem, ze som si vtedy vravel ze "tak to uz hej, to je tlak, ked zena takto rozmysla", hoci to nie je tazke tak rozmyslat...ale zda sa, ze mnohe maju s tym problem
áno, dala som tam relatívne vyčerpávajúci príspevok ale to som napísala v skratke v tom príspevku, inak som toho názoru, že buď niekoho poznáš a dáš mu darček ktorý ho naozaj poteší- teda to vieš odhadnúť
ak ho dobre nepoznáš sú 2 možnosti-
1. buď ho vezmeš na nákup, nech si sám vyberie (aspoň sa uvidí, ako Ťa ta polovička v skutočnosti miluje, alebo že o čo jej vlastne ide- či sú jej materiálne veci a sposob ako sa k nim dostať ukradnuté, alebo záleží práve na tom, čiže sa bude hnevať a nechápať, prečo jej chceš kúpiť darček s ňou)
2. kúpiš hocijakú somarinu na akú natrafíš a zasa... buď to poteší ako znak lásky a nie materializmu, alebo nepoteší a zasa vieš na čom si
tak v skratke číslo dva možno bude ďalšia podobná téma a spravím aj skratku číslo 3
co sa tyka dvoch moznosti ak dobre nepoznas - hm, v podstate no...neviem ci suhlasim uplne
lebo viem si predstavit, ze trebars jeden si mysli "doslaka, ved musi vediet, ze toto by som chcel" a ten druhy ho zavola "hybaj so mnou kupit ti darcek, lebo neviem co ti mam kupit" alebo rovnako "kupil som ti XY, lubim ta" a druhy to sice berie ako prejav lasky, ale moze byt sklamany, lebo si povie "och, ved si mohol/a vsimnut, ze ja mam rad ZX". ale ak veri tomu druhemu, ze ho lubi a ten prvy ho lubi (toho druheho) tiez, tak potom taketo veci nevadia - lebo ak ten, co nevie dobre kupit darcek to nerobi so zlym umyslom, ale proste nema take nadanie na to, tak co uz no
ak si nevedia tolerovat vzajomne nedostatky, tak je to na prd...ale to, ze niekto nevie kupit darcek, to nie je naprd.
no áno aj možnosť, čo si opísal Ty, je celkom fajn, akurát, že to je stále prejav materializmu... viem to z vlastnej skúsenosti, lebo napr. neznášam koláče... a moj drahý to veľmi dobre vedel, lebo som mu to už stokrát vravela a aj napriek tomu...
išiel z práce a doniesol mi plnú krabicu koláčov, že mi ich kúpil, lebo mi chcel spraviť radosť... a vobec som nebola sklamaná, práve naopak... ako.. jasne že som mu pripomenula: miláčik, ja koláče nemám rada, ale dala som mu najavo, že sa teším a bolo to od neho aj tak pekné... ale sklamaná som určite nebola skor mi to prišlo vtipné
keby som mala byť sklamaná, išlo by mi o to, že mi mohol kúpiť niečo iné a nie o to, že mi vobec niečo kúpil a chcel spraviť radosť.. chápeš
takže takto to vnímam ja, hoci to je naozaj individuálne
. . . k autu napr. ozvucenie za niekolko tisic eur
Lepsie ako policka starnucich voni a halda striebornych retazi, kde polovica z nich skoncila na vianocnom stromceku
[/IMG]
teda ako myslené "waau, niečo tak originálne a extravagantné, avšak nie moc odveci"
ale to, ze niekto nevie kupit darcek, to nie je naprd. --> len mi to znelo, ako keby si narážal na to, že som to povedala
ok tak vyriešené no
» www.progamingshop.sk/neocub%C2%ADe-p...