Krištofove nožničky a už to začina.. akože kto pozna tvojich rodičov alebo ludi ktorym ideš kupovat darčeky najviac? Ani jeden z nás. Nehovoriac o tom, že je tu milion podobných fór tak hľadaj hľadaj hľadaj!
a vy ste ja neviem.... nikto nemusí poznať mojich rodičov.... napríklad stačil nápad ... kúp mame šálku na kávu s nejakým vtipným nadpisom ale to by som asi chela veľa aby ste sa zaoberali otázkou a nie sprostosťami okolo toho !
nikdy nikdy nekupujem darceky ani som nekupovala..ked som bola mala surodencom aj rodicom som vyrabala,potom to akosi prestalo.teraz kupuju len nasi rodicia darceky nam. ked budem starsia a budem zarabat nejako im to oplatim snad
Keď má baba zmysel pre kreativitu, tak by jej radosť mohla spraviť nejaká ručne robená originálna bižutéria. Alebo nejaká zaujímavá knižka (ak číta), alebo kozmetika - prírodná.
A chalanovi? Čo ja viem? Niečo pekné na seba, kozmetiku, voňavku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Nemaš za čo.
a čo sa týka tej dcérky je taká kreatívna duša
a syn športovec........
.. a nedávam darčeky.. tak isto ako ich neočakávam ... a poserte sa z tých Vianoc...
synovi - auto, odporúčam BMW X5 ( to som ja dostala pred dvoma rokmi a je fajn ) + bazén
A chalanovi? Čo ja viem? Niečo pekné na seba, kozmetiku, voňavku...
a 18.a19.roč. nejaký gadget najlepšie