tu už bola téma o vianociach v septembri takže moc skoro to až tak nieje... ale neznášam témy typu čo mám kúpiť svojim najbližším kto to má lepšie vedieť ako ty ale tak
mame- vibrátor
otcovi-zbraň (na vás )
sestre/bratovi-kondomy,tabletky po,chlast,drogy
babke- korzet
dedkovi-viagru
teraz ta napadne čo som popísal za pičoviny a pýtaj sa sama seba čo by ich poešilo viac a to im kúp
Ja viem že by som ich mala najlepšie poiznat len ja nikdy newiem čo im kupit ták im kupim kozmetiku a to už je take ohrane ták som potrebovala poradit niečo také nové
Čaute ignorujte dátum kedy to píšem, pač sa veľmi nudím tak aspoň poradím
No tak u mňa to je tak, že mamke, ktorá samozrejme chce len to aby som sa dobre správala a učila (hahaha tak vojdem do nejakej drogérky a kúpim nejaký krém na tvár alebo laky na nechty, pač si ich rada lakuje u nej prevažne kozmetika u ocka to je už ťažšie, u neho take zaujímavé darčeky minulý rok myslím že ústna voda D raz tuším samé bio sladkosti, zdravé tyčinky.. alebo tým že je podnikateľ tak niečo čo bude využívať.. alebo ponožky DD
U babky väčšinou také tie bylinkové veci a u krsnej čo má rada zvieratka tak dajakú soškuu a pre brata nejaký vtipný darček z obchodu jak napr. Abby...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
mame- vibrátor
otcovi-zbraň (na vás )
sestre/bratovi-kondomy,tabletky po,chlast,drogy
babke- korzet
dedkovi-viagru
teraz ta napadne čo som popísal za pičoviny a pýtaj sa sama seba čo by ich poešilo viac a to im kúp
Mama - nieco po com dlho tuzi.
sestra - vibrator s extra zilami
Babka , dedko - nech su radi ze maju taku kreativnu vnucku , uz nic viac nepotrebuju.
tato- holiaci strojcek, listky na silvester party alebo ples, nejake veci do aut,
brat- parfem, oblecenia, nejake veci co by chcel... napr. lyziarske nohavice alebo take nieco.
sestra- oblecenia,bla bla bla... sak sa ich spytaj co by chceli, co by si priali,
Ale proste niečo, čo vieš, že by ich potešilo. Veď to musíš vedieť sama najlepšie.
www.origosky.eu
No tak u mňa to je tak, že mamke, ktorá samozrejme chce len to aby som sa dobre správala a učila (hahaha tak vojdem do nejakej drogérky a kúpim nejaký krém na tvár alebo laky na nechty, pač si ich rada lakuje u nej prevažne kozmetika u ocka to je už ťažšie, u neho take zaujímavé darčeky minulý rok myslím že ústna voda D raz tuším samé bio sladkosti, zdravé tyčinky.. alebo tým že je podnikateľ tak niečo čo bude využívať.. alebo ponožky DD
U babky väčšinou také tie bylinkové veci a u krsnej čo má rada zvieratka tak dajakú soškuu a pre brata nejaký vtipný darček z obchodu jak napr. Abby...