komu? svokre? - vyhradene miesto na cintorine ale to som uz niekde raz spominal ale zopakoval som si to, ale nie nož teb by ju potesil urcite. ocovi - autodrahu, mamine - barbinu. segre - kladivko na risky, a frajerke (ak mas ak nie tak svokre nemusi kupovat nic a ani svokrovi) lanko na obesenie, svokrovi - predplatne playboya. A vsetkym este zazelat stastne a vesele ono je tazko napisat co, ked si nenapisal komu
a ak chces daco fakt vyrobit, tak domcek so spiliek ja som segre raz urobil a vydrzal jej az 4 roky potom sa ropadla strecha . Samozrejme co som pisal hore, taks toho si netreba brat priklad ale ak chces tak mozes
škoricove sviečky,plyšove ovečky,nove pyžamo,..atd ..vieš čo som minule videla take paličky a to zapališ zfukneš a z toho ide taky voňavý dym to pri večeri si dať by nebolo odveci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
to je dobry napad
ale ja radsej file
no to je pravda...ale nemam cas a neviem co by som vyrobil
nakreslis obrazok, vyrobis pohladnicu, alebo...napises basnicku to potesi...
a ak chces daco fakt vyrobit, tak domcek so spiliek ja som segre raz urobil a vydrzal jej az 4 roky potom sa ropadla strecha . Samozrejme co som pisal hore, taks toho si netreba brat priklad ale ak chces tak mozes
spytaj sa daneho cloveka co chce. bud vie co chce alebo ma smolu