14. február. sa už blíži a ja vôbec netuším čo mám kúpiť priateľovi... viem, že by bolo super kúpiť niečo malé, osobné na čo máme spomienku alebo tak ale nechodíme spolu dlho a tak neviem.... poraďte
Keď ja neviem... kopačky mu moc dávať nechcem aj keď, hej, osobné t je
@malapohroma nad tým príveskom som rozmýšľala, minule som pozerala v obchode na voodo panáčikov a bol tam jeden čo mal niečo s láskou či čo, už nepamätám
Jebem na Valentin, nenavidim tento "Sviatok" ktory si vymysleli Imperialisticky obchodnici aby ochudobnovali hrdy Sovietsky lud!!!
a srsly, Valentin je hovadina, vznikla aby obchodnici zarabali, a preto aj kebyze mam dievca, tak jej dam asi len ruzu... zo slusnosti... nenavidim ten "sviatok"
dostane lizatko a cokoladu a nech je rad ze je rad ... ja zrejme nedostanem nic lebo neznasam ten sviatok a povedala som mu to, ale nech ma radost a cokoladu aj tak zlikvidujeme spolu
Aby si niekto nepovedal, že človek má komplexy z toho, že nemá partnera a preto ten "sviatok" nenávidí, tak ja ho mám a môžem povedať, že tento deň budem oslavovať... ale kvôli otcovým narodeninám.
@kosmiklove@istsinka Som chorobne žiarlivá a dnes som náhodou zablúdila na jeho facebook (naozaj náhodou!!! a na dajakú potetovanú čúzu napísal že by ju bral. Tak mám u <> chlapa ktorý nevie čo chce
@klaudiqaaa tak ako mňa do toho totálne hovno len mi to príde také, hlavne vo vzťahu by trebalo pozerať aj na seba nielen na toho druhého ... a ty si tu tiež párkrát napísala také veci, ktoré by on asi radšej nevidel
nejako to neriešim extra... minuly rok som dostala sice namalovany obraz ... velmi krásny.... a ja som dala našu fotku v ramčeku... ale terza to škončí na dezerte pojdeme do kina ... normálka neviem čo to všetci tak tragicky riešia čokolada ruža a je to
Minulý rok som dala priateľovi (ani neviem čo) asi prívesok a tam bola naša fotka a on mi dal USB klúč, taký červený a na ňom 2gether 4ever a tento rok ani neviem čo mám kúpiť práve som rozmýšlala nad tričkom s našou fotkou ale už je to trápne s tou fotkou tak by som chcela niečo milšie len neviem čo
náušnice sú skvelý darček, nemusia byť zlaté, alebo strieborné, ak sú pekné, tak potešia aj lacnejšie, tak isto náramok je super, celkovo väčšine báb sa páči čokoľvek ligotavé, sme ako straky
tak isto nepokazíte nič pekným rámčekom na fotku a keď nejaký vyrobíte, tiež to poteší aj keď nebude dokonalý.
potom SKVELÝ darček (ale hlavne pre baby staršie) je knižka s romantickými alebo peknými básničkami, citátmi.
tak isto je fajn kvetinka v kvetináči, lebo kytica uvädne tak či tak...
a spodné prádlo tiež nie je zlé
a chalanovi?
ja som vždy kupovala čokoládu plus niečo, tento rok to budú nejaké trenky a vyrobený rámik s našou fotkou, bývalému som dala na valentína billboard
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale tak ty vies do coho je asi fanatik, ci nie?
male a osobne
(sorry @kachie
@malapohroma nad tým príveskom som rozmýšľala, minule som pozerala v obchode na voodo panáčikov a bol tam jeden čo mal niečo s láskou či čo, už nepamätám
teda nič hmotné
a srsly, Valentin je hovadina, vznikla aby obchodnici zarabali, a preto aj kebyze mam dievca, tak jej dam asi len ruzu... zo slusnosti... nenavidim ten "sviatok"
Dufam ze zbadam kazdy den aspon 3 diskusie
...snáď sa do Valentína stihnem dať s niekým dokopy.
nás baby poteší fakt všeličo.
náušnice sú skvelý darček, nemusia byť zlaté, alebo strieborné, ak sú pekné, tak potešia aj lacnejšie, tak isto náramok je super, celkovo väčšine báb sa páči čokoľvek ligotavé, sme ako straky
tak isto nepokazíte nič pekným rámčekom na fotku a keď nejaký vyrobíte, tiež to poteší aj keď nebude dokonalý.
potom SKVELÝ darček (ale hlavne pre baby staršie) je knižka s romantickými alebo peknými básničkami, citátmi.
tak isto je fajn kvetinka v kvetináči, lebo kytica uvädne tak či tak...
a spodné prádlo tiež nie je zlé
a chalanovi?
ja som vždy kupovala čokoládu plus niečo, tento rok to budú nejaké trenky a vyrobený rámik s našou fotkou, bývalému som dala na valentína billboard