ja nekupujem ja len dostavam :d a mamina hovori ze tento rok to bude len o pocitoch. ale o dobrych pocitoch. z darcekov samozrejme sa tesim na nabijacku na ipod, knizku o cintorine a letenky do ameriky *yahoo*
noo...porozmyslam co sa mi zide a to im za ich peniaze kupim ...asi tak, takze knihy, oco mozno dostane spiralu a puder ..ale ne, asi nic nekupim, mozno len nejaku zlatu malickost
sestre som uz kupila 3 CDcka,mama je blazon do kabeliek, takze nemam problemy s vyberom darcekov pre nu a otcovi este nemam vybrate,rozhodujem sa medzi parfemom a oldiesackymi cedeckami pre najlepsiu kamaratku mam taky nadherny cierny sal a pre kamaratov este nemam vybrate...fakt neviem co darovat dvom 17 rocnym chalanom
no vzhladom na to,ze mamina mi na tuto otazku odpovie jedine-aby som ju posluchala,vsetky moje nadeje na kupu drahej kozmetiky resp.niecoho hezkeho na seba bezutesne zlyhali:´(
co sa tyka daddyho,ten chce vacsinou muziku-bud mu stiahnem nejaky fajn džez alebo Jarka Nohavicu...brat to je najtazsie prosim pekne chce tricko s Homerom Simpsonom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale nasjor to kupim na zaciatku decembra.
bratovi tu lego skladacku aspon sa planuje
rodicom neviem minule to boli kondomy no rozkoze tento rok nebude rodicom asi supravu tanierov alebo neviem co.
No a sebe som si toho pokupil uz az az
@11 Respect Tak by to malo vyzerať ...
co sa tyka daddyho,ten chce vacsinou muziku-bud mu stiahnem nejaky fajn džez alebo Jarka Nohavicu...brat to je najtazsie prosim pekne chce tricko s Homerom Simpsonom