čo mám najradšej, neviem, ale viem, že najhoršie, čo môžeš urobiť, je snažiť sa pritom babe dostať do podprsenky alebo nohavičiek, napriek tomu, že sa ti snaží v tom zabrániť
a mne nic take netreba, ale ked mi obcas priatel prejde jemne rukou po krku a chrbte, az ma prijemne zamrazi a radsej nech sa zdrziava v hornej polovici tela, nie v dolnej, nohy mi nemusi hladkat
Bozky na krk, hryzkanie do pery a milujem, keď si ma k sebe z ničoho nič tuhšie privinie Potom sú tam už také vychytávky, ktoré pre túto tému nie sú podstatné.
Neviem všeobecne som strašne citlivá na krku ale pri bozkávaní (ak je fajn) mi stačí vlastne len to bozkávanie, ale nenááááááááááávidím keď sa niekto snaží dostať k mojim ušom fuj pripadá mi to úplne hnusné
@zuzanne112 hej, aj mňa to nasiera, ale nejak som sa s tým zmierila, tak sa snažím nekaziť si tým náladu.....proste len šteklím, prípadne chytím za ruku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
a nic nema rada bo ziadna neni
@betsyshooby presne!! Vtedy ho vždy pohryznem, nech sa spamätá, keď už nič nepomáha...
A myslím si, že niekedy záleží aj na tom, či sa ten človek vôbec VIE bozkávať. Lebo niekedy už len to..(ach)
a mne nic take netreba, ale ked mi obcas priatel prejde jemne rukou po krku a chrbte, az ma prijemne zamrazi a radsej nech sa zdrziava v hornej polovici tela, nie v dolnej, nohy mi nemusi hladkat
... ale určite má každá baba rada ked ju chalan pri bozkávaní hladí (čo už po tvári, krku, chrbte)
just kidding...