Nasralo ma tá posratá superstar, že vypadol človek ktorý za celú éru superstar mal hudobný vkus!!!! Nesledujem už žiadnu superstar. Radšej budem čítať povinné čítanie po nociach!
@luthien no keď som videla tie píšťalky jak tam pištia a revú... mám chuť si prstom pichnúť cez oko až do mozgu a škriabať sa v ňom dovtedy kým nezamdliem...
2) jedna vec je mať vkus, druhá dobre spievať, zas taký úžasný nebol, napríklad RHCP dal dosť že zle..
3) pôsobil vrcholne napapane, nesympaticky, aj to čo trepal hneď keď vypadol.. však sa tváril jak keby zjedol 10 sošiek Grammy, preto podľa mňa vypadol
ako za prve, to, ze vypadli, bolo dostatocne pravoplatne, kedze spievali rozhodne najhorsie.. a tomu jergusovi by som na pockanie prijebal, to co jaky mudrlant to co tam rozpraval ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a mňa serie, že zajtra maturujem a mám pocit, že nič neviem
Poviem ti, že je to väčšia zábava a aj by si sa niečo naučila.
aha dik ...
šak ja som bola úplne do jerguša! si musím nájsť nový idol zas, ach
Vziať im mobily... ved tie čudá plakali ešte skôr ako povedali niekoho meno :/
1) ako môžeš takto prežívať nejakú Superstar?
2) jedna vec je mať vkus, druhá dobre spievať, zas taký úžasný nebol, napríklad RHCP dal dosť že zle..
3) pôsobil vrcholne napapane, nesympaticky, aj to čo trepal hneď keď vypadol.. však sa tváril jak keby zjedol 10 sošiek Grammy, preto podľa mňa vypadol
taka som RADA že vypadol, až som myslela, že sa mi tam POSTAVÍ od radosti že vyletel.
dobre vam to jebe
Kriste, veď je to len súťaž... som taká rada, že to nepozerám... dospejte konečne.