NAKONIEC SOM POZERALA JOJKU LEBO TALENTMANIA BOLA HNED OD ZACIATKU UPLNE TRAPNA... akurat som ale prepla ked troška robil kúzlo no to vazne stalo za vsetky drobne...
Ja som tiež pozerala CS má talent, celkom fajn zostrihané, dalo sa to pozerať, aj keď takéto programy nemusím a určite nebudem pozerať každú časť.
Na Talentmániu som prepínala počas reklám a vôbec sa mi to nepáčilo a celkom nepochopím načo tam boli vstupy z tej cesty, že aký to malo mať vlastne význam, podľa mňa úplne zbytočné a urobené len s cieľom byť niečo extra, ale na mňa to pôsobilo skôr negatívne a celkovo mi to celé prišlo nudné.
A osobne by som bola rada, keby viac ľudí pozeralo Joj-ku,Markízu nemám rada. Síce ani Jojka nie je nič moc, ale na Markíze mi dosť vecí prekáža. A to sa týka aj českých staníc, radšej mám Primu ako Novu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
odpoveď nájdeš HNEĎ po kliknutí na @encrypt
a myslím to vážne...
A ked sa budem nudiť tak si asi talentmaniu pustim alebo čmst? neviem to je jedno to druhe si aj tak pozriem zajtra
buď toto:
alebo toto:
to je až taký dobrý program?
Skoda, ze Markiza a Nova nerobia ten druhy projekt.
Okrem obdobia Bailanda to som tyčkoval
Je to tak, TAK strašne trápne !
Na Talentmániu som prepínala počas reklám a vôbec sa mi to nepáčilo a celkom nepochopím načo tam boli vstupy z tej cesty, že aký to malo mať vlastne význam, podľa mňa úplne zbytočné a urobené len s cieľom byť niečo extra, ale na mňa to pôsobilo skôr negatívne a celkovo mi to celé prišlo nudné.
A osobne by som bola rada, keby viac ľudí pozeralo Joj-ku,Markízu nemám rada. Síce ani Jojka nie je nič moc, ale na Markíze mi dosť vecí prekáža. A to sa týka aj českých staníc, radšej mám Primu ako Novu.