veď je to len štvrťrok. na pol roka prepadnúť nemusíš. a aj keby tak sa nič nedeje, lebo nemusíš prepadnúť na konci roka. no ak prepadneš na konci roka, to už je problém
@kosh práve že sa mi darí v angličtine veľmi dobre len máme velmi zlú učiteľku skoro celá trieda prepadá, naštastie za týždeň učiteľka odíde zo školy...
ja som sa tiež bál že ma otec zabije (hint: nezabijú ťa nikdy, budú len do rôznej miery nasratí/sklamaní), keď som oznamoval že budem robiť komisionálky z angličtiny a nemčiny, otec miesto toho dostal záchvat smiechu. nepodceňuj ich. a nezatĺkaj, nemlž, podľa mňa najviac naserie to, postav sa k tomu racionálne, je to problém ktorý nezakryješ a treba ho vyriešiť, zahoď strach a pocity viny, oznám a rieš, podľa mňa keď uvidia že máš k tomu taký prístup, tak to bude o niečo lepšie.
tak jej to vysvetli presne tak ako si napísal v príspevku @6.. že nechceš aby sa na teba hnevala, ale polka triedy prepadá z angliny lebo máme veľmi zlú učiteľku a medzi tou polkou som aj ja. ale to si ešte opravím do pol roka, veď o týždeň tá uč. odchádza a anglinu ovládam pohoda mamiiii a vybavené.. čo z toho robíš vedu? je to tvoja mama, nezabije ťa
ja som dostal už takých papierov veeeela a vždy s toho viťažím čo najviac.
mi mame tie papiere také že sa musia odstrihnúť a iba návratka sa odovzdáva. tak ja to odstrihnem pridem za fotrom že potrebujem jeden podpis že ideme na vílet a že zamňa ručíš že nebudem robiť sprostosti. On to podpíše a dá mi ešte keše na vílet.
Dones to čím skor do školy. Ja to nosím medzi prvími (hned na druhý den) alebo tý čo to donesú potermíne tak im učitelka volá (rodičom) lebo je podozrenie či si si to nepodpísal/a sám/a
Čo o tom, povedať rodičom o úpomienke.. Ale ako sa vymaniť spod ich ochranných krídel, keď sa chcem dostať na Birdz stretko a neklamať ani nemlžiť pri tom ?
@trdelniiiq 2x ročne je vela? najlepšie je to že my aj keď mame 4 napomienky/upomienky tak stačí len jedna návratka
spolužiak dostal upomienku za dochádzku zatial bol asi týžden v škole. a riešia to tak že ak vynecha jednu hodinu tak už ani nemusí chodiť.
ja som sa minulý rok vyhýbal anglike a mal som reparát a v pohode som to šupol na 4 a ak by som chodil na AJ tak by ma reparát čakal tak či tak, tak prečo to nevyužiť na spanie/nákupi?
Tak dík, dopadlo to celkom dobre, len sa ma opýtala kto prepada este a potom mi zakazala ist dnes na pc tak to podla mna nieje tak hrozne par hodin bez pc vydrziim
možeš to urobiť takto, podpíš si to sám/a a zohnaj si doučko alebo radšej rodičom povedz že z anj sa ti darí ale problém je v učiteľke lebo ak vieš aj tak učka sa tak chovať nesmie!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ja som sa tiež bál že ma otec zabije (hint: nezabijú ťa nikdy, budú len do rôznej miery nasratí/sklamaní), keď som oznamoval že budem robiť komisionálky z angličtiny a nemčiny, otec miesto toho dostal záchvat smiechu. nepodceňuj ich. a nezatĺkaj, nemlž, podľa mňa najviac naserie to, postav sa k tomu racionálne, je to problém ktorý nezakryješ a treba ho vyriešiť, zahoď strach a pocity viny, oznám a rieš, podľa mňa keď uvidia že máš k tomu taký prístup, tak to bude o niečo lepšie.
mi mame tie papiere také že sa musia odstrihnúť a iba návratka sa odovzdáva. tak ja to odstrihnem pridem za fotrom že potrebujem jeden podpis že ideme na vílet a že zamňa ručíš že nebudem robiť sprostosti. On to podpíše a dá mi ešte keše na vílet.
Dones to čím skor do školy. Ja to nosím medzi prvími (hned na druhý den) alebo tý čo to donesú potermíne tak im učitelka volá (rodičom) lebo je podozrenie či si si to nepodpísal/a sám/a
neviem... za známky som doma problém nikdy nemala...
Ale no, to je zlé, to nerob samozrejme, normálne sa priznaj.
keď jej nevieš povedať, že prepadáš z XY.
spolužiak dostal upomienku za dochádzku zatial bol asi týžden v škole. a riešia to tak že ak vynecha jednu hodinu tak už ani nemusí chodiť.
ja som sa minulý rok vyhýbal anglike a mal som reparát a v pohode som to šupol na 4 a ak by som chodil na AJ tak by ma reparát čakal tak či tak, tak prečo to nevyužiť na spanie/nákupi?
seriózne: normálne to oznám.
P.S. - si skvelá, všetko vieš, učka je sprostá hlupaňa, (dokázala si to aj hrubkou v komente niekde nado mnou)
ta šak ... skry alebo čo ja viem a v škole sa vyhováraj každý deň, že donesieš, donesieš.. a nakoniec ti s tým dajú pokoj
alebo ako @22