moji dvaja kamaráti sa do mňa zabuchli...len problém je v tom...že ja žiadného nechcem..s obidvomi som čosi mala...jednému to nevadilo je sukničkár...ale po čase prišli na to že hrám na dve strany(sama som na to prišla teraz)...a neviem ako mám všetko nap
suhlasim ako kamaratov si ich stratila a pokial nemas zaujem ani o jedneho ,tak tym duplom neviem vyhodnotiti...lebo, ked o niekoho nemam zaujem tak s nim neriesim nie???..
poroadne si to premysli rozosmyslaj a potrap aj svoje srdiecko alebo im skus vysvetlit preco si hrala na obe strany jedno si pametaj pravdou nikdy nic nepokazis len docasne zhorsis ale vestko sa da po case dokopy podla mna by si mala brat oboch a nie len jedneho ale nie ako vstah ale ako kamosov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a sama si za to mozes, naco si si zacala s dvoma?
Môj názor: si sebec a pokrytec... ak ťa bavilo hrať na dve strany tak ti nemôže prísť ľúto stratiť niečo, čo ani vlastne nemáš zamysli sa...
drzim palce