Páči sa mi jeden prekrásny chalan...rozprávam sa s ním...usmievame sa na seba...ale nemyslím si žeby som sa mu páčila alebo niečo také. Čo by som mala robiť?
snaz sa byt viacej s nim a ked mu s tebou bude fajn,tak sa bude s tebou chciet viac stretavat.a aj ked si myslis,ze sa mu mozno nepacis,tak mozno ked si budete dobre rozumiet moze medzi vami byt aj viac...ved niekdy aj z kamaratstva moze vzniknut vztah. ale to je iba moj nazor...
nooo tak to je hsute tri roky cakania to si ozaj za tie tri roky nic nevymyslela?? uz davno si mala nieco sksuit alebo apson nazancit.. a ked si uz teda placha tak si mala poprosit kamosku o nejaku dobru sluzbu ked uz ide o to.... zeby nieco ste naraficili aby si sa necitila tak stresovo...
a ked si pisala ze si pri nom ticha... tak na to mam len jednu radu... smaz sa to prekonat a byt pri nom uvolnena... na nic sa nehrat a byt sama sebou... a ked ta spozna a ani nadalej ta nebude mat rad bude to znak ze naozaj nic s tebou nechce mat a ze ti nestoji za to aby si sa dlhsie trapila ... ale co ty vies, mozno ked uvidi aka si naozaj, tak sa medzi vami vyvinie aj daco viac ako priatelstvo
nerob nic a cakaj.ja cakam doteraz a nic sa nedeje.snad sa to dakedy podari.samozrejme nemas sediet doma ale s nasilim nic nevyriesis a preto tomu nechaj volny priebeh aby sa to cele este neskomplikovalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A neviem si ho vyhodiť ani zo srdca ani z hlavi disappointed: ako nato?
Iného si neviem nájsť... disappointed:(
Pri ňom som taká tichá a neviem...neviem sa z ním nijak zbížiť aj ked môj brat je z ním skoro naj. kamoš )
hahaha
ale no šak...uvidíš.. možno dalšie 3 roky
to vraví moja kamoška..
Dúfam že to aj dosiahnem čo chcem...
3 roky...trpenia...nič dobrého
ono sa nezda ale ono to vazne funguje...