Choď sama a po ceste sa opi a pridaj k niekomu, to je prvá možnosť, druhá napíš sem a určite niekto odtialto sa tam už chystá Ja neriešim, chodím na festivaly na ktoré so mnou chodia ludia
@chevro to nevyzera dobre hento "stavenie" sa, resp vyzera to az moc dobre, az tak, ze by som sa nic nenaucil kedy sem prides do TO vp iatok ? na jeden pojdeme, to zase ano aj kachie ide ? ako riesite odvoz ? naky bus na duchnu abo ?
@n0win0u no ja idem autom a ideme tam piatok.. nejako po šiestej z ba, lebo kachie do šiestej robí.. aj h8u berem autom. No, tak rovno zrieš aj lístok na LIR a vidíme sa!
@tasha5 no veď ja nepreháňam ja som jej len normálne povedala, že čo má robiť, lebo nepoznám ju ani jej kamarátov a neviem, či by dakto z nich chcel ísť, alebo že či by šla tam sama a keď mi niekto vytýka zlú vlastnosť, ta čo mám robiť? mu poviem, že aj takí sú ľudia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
veď to... im taká hudba nič nehovorí
nemal som s kym ist tak som strelil listok..
a na belltown fest ide niekto?
no za padika a 5 piv
nebolo s kym ist,aspon podla fb friend,
no kebyze ho chcem tebe predat tak sa ta rovno opytam ci by si tam nesla so mnou,resp.ci by som tam nemohol ist s tebou,nie?
A ináč.. nájdi si nových kamarátov!