Myslím že v 13-tich hovoriť o vážnom vzťahu je dosť predčasné ale je mi jasné, že v tvojom momentálnom rozpoložení mi aj tak neuveríš...ale neboj sa, mám to "odžité" (čo už len môže mať odžité človek v 20-tke...však život ešte ani nezačal.
Najlepší liek je nájsť niekoho iného, kto tú prázdnotu v tvojom srdiečku vyplní (aj to sa ľahšie povie než urobí, ale nie je to zase až taký problém) - ale o dosť pravdepodobnejšie je to že sa onedlho zase dáte dohormady. Hlavne nedobiedzaj, nech príde sám - je jednoduchšie vojsť do otvorených dverí, než odomykať nové...
pravda, pravda....za par rokov sa bude chytat za hlavu ze si to brala tak vazne...ale tak chapem ze teraz ti to pride pomaly ak ota najdolezitejsia vec na svete...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Najlepší liek je nájsť niekoho iného, kto tú prázdnotu v tvojom srdiečku vyplní (aj to sa ľahšie povie než urobí, ale nie je to zase až taký problém) - ale o dosť pravdepodobnejšie je to že sa onedlho zase dáte dohormady. Hlavne nedobiedzaj, nech príde sám - je jednoduchšie vojsť do otvorených dverí, než odomykať nové...